Son Konular

Erdoğan'dan Suriye'deki Kilise Saldırısına Sert Kınama Mesajı

Credits
1.230.245
white.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen menfur saldırıyı lanetliyorum diyen Erdoğan, bu tür vahşetin karşısında durulması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, terörün her türlüsünü lanetlediğini ve bu saldırıların asla amaçlarına ulaşamayacağını belirtti.

Moğol Müzik Grubu The Hu İstanbul'da Sahne Alacak

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Erdoğan, Şam'da meydana gelen kilise saldırısını şiddetle kınadı. "Suriye'nin başkenti Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Avrupa Ülkeleri ve BM, Şam'daki Kiliseye Yapılan Terör Saldırısını Kınadı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı. Macron, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıya maruz kalan ailelere ve yaralılara başsağlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınayarak, "Suriye'nin istikrarsızlaşmasına izin vermeyeceğiz ve terörle mücadeleye destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Şam'daki Mar İlyas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki kilise saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Suriye'nin huzurunu ve güvenini hedef alan terör eylemini kınayan Erdoğan, Suriye halkı ve hükümetine desteklerinin devam edeceğini belirtti. Erdoğan, Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan menfur saldırıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'da gerçekleşen kilise saldırısını kınayarak, "Bu iğrenç terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, Suriye hükümetine ve vatandaşlarına baş sağlığı diliyorum" dedi. Erdoğan, yaşanan olayı büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirtti. Şam'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri