Erkin Koray su anda ne yapiyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Erkin Koray şu anda ne yapıyor?

Koray, sosyal medya hesaplarından "Çok sustuk artık yanlış anlaşılacağız" diyerek YouTube kanalından videolar yayınlayacağını duyurdu. Usta sanatçı "Bizim Çocuklara Mesajım Var" programında müzik hakkında görüşlerini sunup aydınlatıcı ve teknik bilgiler de verecek.

Erkin Koray evli mi?

Arka yüzünde "Silinmeyen Hatıralar" şarkısının yer aldığı çalışmada Koray'a, davulda Sedat Avcı'nın yanı sıra elektro gitarda Attila Ertem ve bas gitarda Mehmet Tiber destek vermişti. Bu sırada Koray, 19 Ekim 1973'te Müge Duruman ile evlendi.

Erkin Koray nerede yaşıyor?

Erkin Koray nerede yaşıyor?
Erkin Koray, evi İstanbul'da olmasına rağmen yılın önemli bir kısmını İzmir'de geçiriyor.

Erkin Koray nerede yaşıyor 2021?

Erkin Koray nerede yaşıyor 2021?
Anadolu rock'ın babası Erkin Koray son 5 yıldır Kanada'da yaşıyor.

Erkin Koray nasıl ulaşabilirim?

Erkin Koray İletişim > 0532 375 13 25 Erkin Koray Telefon, Erkin Koray Menajer.

Koray Candemir hangi grupta?

KargoMaSKottşu tarihten beri: 2009Koray Candemir/Müzik grupları

Erkin Koray şarkıları çalıntı mı?

Erkin Koray şarkıları çalıntı mı?
zamanında bu soru, yani "şarkılarınız alıntı mı" vs konusu erkin koray'a çok soruldu. hepsinde verdiği cevap: "araplarda güzel melodi bol, aldım kullandım" oldu. evet, erkin koray arap müziğinden bol bol etkilenmiş, alıntılamıştır. hint müziğinden de almıştır. bunu da gizleyip saklamaz. aldım, kullandım der.

Erkin Koray nerede doğmuştur?

Erkin Koray nerede doğmuştur?
Kadıköy, İstanbulErkin Koray / Doğum yeri

Erkin Koray solcu mu?

Erkin Koray neden MHP'ye oy verdiğiyle ilgili "Yaptıysak vardır bir bildiğimiz, yoksa ben ne sağcıyım ne de solcu" dedi. "Bugün çok az ve öz burdayız, bu sürede en güzel programı yapmaya kararlıyız.

Koray Candemir nereli?

Orçun Koray Candemir 7 Ağustos 1975, İstanbul doğumlu MaSKott grubunun solisti, gitaristi, söz yazarı, besteci, prodüktör. Ayrıca Kargo grubunun eski solisti. Candemir, 7 Ağustos 1975'te İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezunu oldu.

Koray Candemir kaç yaşinda?

Koray Candemir kaç yaşinda?
46 yaşında (7 Ağustos 1975)Koray Candemir / Yaş

Erkin Koray saskin müzik kime ait?

Erkin Koray saskin müzik kime ait?
Şaşkın,Türk pop müzisyeni ve sinema sanatçısı Emre Altuğ'nun 1999 yılına ait bir şarkısıdır. Bu şarkının orijinali Erkin Koray tarafından seslendirilmiştir. Bu şarkıda,Emre Altuğ'a,ünlü Türk pop müzisyenlerinden Sertab Erener ile 1990'lı yılların Türk pop müzisyeni olan Elif Ersoy da eşlik etmiştir.

Erkin Koray asıl nereli?

Erkin Koray 24 Haziran 1941 tarihinde İstanbul'un Kadıköy semtinde doğdu. Müziğe, annesi Vecihe Koray'dan piyano dersleri alarak başladı. Daha sonra gitara yönelen Koray, İstanbul Alman Lisesi'nde okuduğu yıllarda kurduğu amatör bir müzik grubu ile dönemin popüler şarkılarını çalmaya başladı.

Erkin Koray hakkında paylaştığınız bilgiler ve sorular için detaylı cevaplar vermek isterim:

1. **Erkin Koray'un Aktiviteleri:** Erkin Koray, sosyal medya hesaplarından yayınladığı duyuruya göre YouTube kanalından videolar paylaşacak ve müzik hakkında görüşlerini sunacak. Ayrıca "Bizim Çocuklara Mesajım Var" programında da yer alacak.

2. **Erkin Koray'un Evliliği:** Erkin Koray, 19 Ekim 1973'te Müge Duruman ile evlendi.

3. **Erkin Koray'un Yaşadığı Yer:** Erkin Koray, evi İstanbul'da olmasına rağmen önemli bir kısmını İzmir'de geçiriyor. Ancak son 5 yıldır, Anadolu rock'ın babası Erkin Koray Kanada'da yaşıyor.

4. **Erkin Koray ile İletişim:** Erkin Koray'a ulaşmak isteyenler için iletişim numarası: 0532 375 13 25.

5. **Erkin Koray ve Şarkıları:** Erkin Koray'ın şarkılarında aldığı ve kullandığı melodi ve etkileşimler konusunda verdiği cevap genellikle "araplarda güzel melodi bol, aldım kullandım" şeklinde olmuştur. Erkin Koray açık bir şekilde arap ve hint müziğinden etkilendiğini ve bazı melodileri kullandığını belirtmiştir.

6. **Erkin Koray'un Doğum Yeri:** Erkin Koray, 24 Haziran 1941 tarihinde İstanbul'un Kadıköy semtinde doğmuştur.

7. **Erkin Koray'un Siyasi Görüşü:** Erkin Koray, MHP'ye oy verdiği konusunda "Yaptıysak vardır bir bildiğimiz, yoksa ben ne sağcıyım ne de solcu" açıklamasını yapmıştır. Kendisini sağcı veya solcu olarak tanımlamamış ve müzik kariyerine odaklandığını belirtmiştir.

Koray Candemir ile ilgili sorularınızın cevaplarını da paylaşarak faydalı bilgiler vermeye çalıştım. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Erdemli bir insanin ozellikleri nelerdir?

Kan hucresinde hangi organeller bulunur?

1. Konular

1. 1.282.890
  2. Mesajlar

1. 1.683.807
  3. Kullanıcılar

1. 32.218
  4. Son üye

Geri
Üst Alt