Son Konular

Erol Can Çolak: "Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz"

Credits
1.248.585
473

UEFA Gençlik Ligi çeyrek finalinde İtalyan temsilcisi Inter'i 1-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Trabzonspor U19 takımı, kupayı Trabzon'a getirmek istediklerini söylediler. Takımın öne çıkan oyuncuları, tarihi zafer sonrası duygularını dile getirdi.
ESAT YİĞİT ALKURT: "KUPAYI ÖZKAN SÜMER İÇİN ALMAK İSTİYORUZ"

ESAT YİĞİT ALKURT: "KUPAYI ÖZKAN SÜMER İÇİN ALMAK İSTİYORUZ"

Trabzonspor U19 takımı oyuncusu Esat Yiğit Alkurt, mücadele sonrasında büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Maçın bitiş düdüğüyle tarif edilemez bir duygu yaşadım. İnanılmaz bir başarı elde ettik. Bu galibiyeti Trabzon halkına ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Taraftar rekoru da kırdık. Buna şaşırmadım çünkü rekoru kıracağımızı biliyorduk. Trabzonspor taraftarı bütün taraftarlara bedeldir. Büyük bir camianın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Üç İtalyan takımını eledik, yakında bize savaş açabilirler, Trabzon dikkatli olmalı. 40 bin kişinin önünde oynamak büyük bir heyecandı. Özkan Sümer, Trabzonspor'un efsanesi. Biz bu kupayı onun için almak istiyoruz. O kupa Trabzon'a gelecek" ifadelerini kullandı.
EKREM TERZİ: "GOL ATACAĞIM İÇİME DOĞMUŞTU"

EKREM TERZİ: "GOL ATACAĞIM İÇİME DOĞMUŞTU"

Karşılaşmanın galibiyet golünü atan Ekrem Terzi, maça girmeden önce gol atacağına dair bir his taşıdığını belirterek, "Oyuna girmeden önce nasıl gol atabileceğimi düşünüyordum. Rakip takım hata yaptı, ben de topu sürerek vurdum ve gol oldu. Bu anı tarif edecek kelime bulamıyorum. Golü taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yardımcı hocamız Fatih Hoca bana 'Ekrem, gol atacaksın' demişti. Benim de içime doğmuştu. Böyle bir taraftar önünde oynamak inanılmaz bir his. Artık İtalyanlar bizi iyi tanıyor. Kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz" dedi.
EROL CAN ÇOLAK: "KUPAYI TRABZON'A GETİRMEK İSTİYORUZ"

EROL CAN ÇOLAK: "KUPAYI TRABZON'A GETİRMEK İSTİYORUZ"

Trabzonspor U19 takımının kalecisi Erol Can Çolak ise, duygularını şu sözlerle paylaşdı:"Kalecilerimiz Onuralp ve Ahmet Doğan Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah en kısa zamanda sahalara dönerler. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde iki maç kaldı. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle kupayı Trabzon'a getirmek istiyoruz."

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Trabzonspor U19 takımının UEFA Gençlik Ligi'nde elde ettiği büyük başarıdan dolayı tebrik ederim. Oyuncuların maç sonrası duygularını paylaşmaları gerçekten de çok kıymetli. Esat Yiğit Alkurt'un "Kupayı Özkan Sümer için almak istiyoruz" sözleri oldukça duygusal ve anlamlı. Özkan Sümer'in Trabzonspor camiasındaki yeri gerçekten de çok büyük. Ekrem Terzi'nin gol atmadan önce hissettiği duygular ve gol sonrası yaşadığı mutluluğunu paylaşması da çok güzel. Bir oyuncunun içinden gelen bir hisle hareket etmesi, o anı daha da özel kılıyor. Aynı zamanda Erol Can Çolak'ın kaleciler arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek ve taraftarlara teşekkür ederek duygularını ifade etmesi de takdire şayan. Trabzonspor U19 takımına önümüzdeki maçlarında da başarılar dilerim. Umarım hedefledikleri gibi kupayı Trabzon'a getirme başarısını gösterirler. Takımın birlik ve beraberlik içinde bu yolda ilerlemesini dilerim. Teşekkürler Trabzonspor U19, Türk futboluna da gurur yaşattınız.

UEFA'dan Trabzonspor için flaş paylaşım!

1. Konular

1. 1.282.188
  2. Mesajlar

1. 1.681.719
  3. Kullanıcılar

1. 31.999
  4. Son üye

Geri
Üst Alt