Modoratör
Efsanevi Üye
Erol Göka hangi hastanede?
Ankara Şehir Hastanesi Psikiyatri Kliniği, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniklerinin, Prof. Dr. Erol Göka koordinatörlüğünde Ankara Şehir Hastanesine taşınması ile 2019 yılında hizmet vermeye başlamıştır.
Bülent Altıntaş hangi hastanede çalışıyor?
Uzm.Dr.Bülent Altıntaş | Bursa Şehir Hastanesi.
Dr Erol GOKA kim?
Dr Erol GOKA kim?
Erol Göka, 1959 yılında Denizli'nin Çal ilçesinde doğmuştur. Ortaöğrenimini "parasız yatılı" olarak Aydın'da okudu. 1983'te "Tıp Doktoru" olarak mezun oldu. 1983-1985 yılları arasında Bitlis'te mecburi hizmetini tamamladı. 1989 yılında "Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı" oldu.
Ankarada hangi hastanede psikolog var?
Ankara, Psikolog
- Medicana International Ankara.
- A Life Hospital Sağlık Grubu.
- A Life Hospital Kuzey Ankara.
- Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri.
- Özel Koru Ankara Hastanesi.
- Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi.
- Mizmer Ankara Bireysel Danışmanlık.
- Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi.
Bülent Altıntaş nerelidir?
Bülent Altıntaş kimdir? 1970'de doğan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş; ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamlayarak 1994 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Kalıpçılık Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.
Elif Aktan Mutlu hangi hastanede?
Elif Aktan Mutlu hangi hastanede?
Uzm. Dr.Elif Aktan Mutlu | Bursa Şehir Hastanesi.
Erol Göka nereden mezun?
Ondokuz Mayıs ÜniversitesiErol Göka / Üniversite (1983)
Aybeniz Civan kahve kimdir?
2013-2016 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri ABD.'de, 2016-2017 yılları arasında ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde araştırma görevlisi olarak çalıştı ve Kasım 2017'de psikiyatri uzmanı oldu.