Son Konular

Erzurum'da Su Kaynakları İçin Toplantı Düzenlendi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.513
su-kurulu-toplantisi-yapildi-18789283_amp.jpg

Erzurum İl Su Kurulu, su kaynaklarının verimli bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması hedefiyle Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik liderliğinde bir araya geldi. Palandöken Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantı, 23 Haziran 2025 tarihinde düzenlendi. Toplantıda, İl Su Verimliliği Planları, Taşkın Yönetim Planları, İçme Suyu Kalitesi ve İnsan Sağlığı, Altyapı Yatırımları, Nitrat Direktifi ve İyi Tarım Uygulamaları gibi çeşitli konular ele alındı ve önemli kararlar alındı. - ERZURUM

---

Erzurum İl Su Kurulu, su kaynaklarının etkin bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik önderliğinde bir araya geldi. Toplantı, Palandöken Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve 23 Haziran 2025 tarihinde düzenlendi. Toplantıda, İl Su Verimliliği Planları, Taşkın Yönetim Planları, İçme Suyu Kalitesi ve İnsan Sağlığı, Altyapı Yatırımları, Nitrat Direktifi ve İyi Tarım Uygulamaları gibi çeşitli konular ele alındı ve önemli kararlar alındı. - ERZURUM

---

Erzurum İl Su Kurulu, su kaynaklarının daha iyi yönetilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik başkanlığında toplandı. Toplantı, Palandöken Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve 23 Haziran 2025 tarihinde düzenlendi. Toplantıda, İl Su Verimliliği Planları, Taşkın Yönetim Planları, İçme Suyu Kalitesi ve İnsan Sağlığı, Altyapı Yatırımları, Nitrat Direktifi ve İyi Tarım Uygulamaları gibi çeşitli konular ele alındı ve önemli kararlar alındı. - ERZURUM

Erzurum'un su kaynakları, hem tarım hem de içme suyu açısından kritik önemde. Toplantının düzenlenmesi, su yönetimi ve sürdürülebilirlik konularında farkındalığı artırmak için harika bir adım. Ancak, bu toplantılarda alınan kararların gerçekten uygulanabilir mi yoksa kâğıt üzerinde mi kalacağı önemli bir soru işareti. Teknolojinin ve bilimsel verilerin bu süreçte nasıl bir rol oynadığını merak ediyorum. Acaba yerel yönetimler ve ilgili kuruluşlar, su kaynaklarının korunmasına yönelik hangi yenilikçi teknolojileri kullanmayı planlıyor?

Tragedy in Nevşehir: Driver Dies, Baby Injured in Car Accident

Erzurum'da Bisiklet Tutkunları Dumlu Baba Yaylası'nda Pedal Attı