Son Konular

Erzurum'da Yetim ve Öksüz Çocuklar İçin Unutulmaz Piknik Şöleni!

Credits
1.233.114
erzurum-da-yetim-ve-oksuz-cocuklar-icin-pikni-18784695_amp.jpg

Erzurum'da yetim ve öksüz çocuklar, eğlenceli bir gün geçirdi.

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen "piknik şöleni"nde çocuklar, renkli palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynadı ve at binme keyfi yaşadı.

Gösteri ekibinin unutulmaz performans sergilediği organizasyonda, çocuklar hem eğlendi hem de lezzetli ikramlarla buluştu.

Erzurum Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı İlhan Umut Aktaş, Valide Sultan Kethudası Yusuf Ağa Abdullah Paşa Bin Hasan Paşa Vakfı'nın hayır şartını yerine getirmek amacıyla bu özel etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Aktaş, etkinlik sayesinde 170 yetim ve öksüz çocuğun ve ailelerinin toplamda 350 kişinin keyifli bir gün geçirdiğini ifade ederek, "Amacımız, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek." dedi.

Şube Müdürü Mustafa Gözütok ise, palyaçolar, bar ekibi gösterisi ve atlı binicilik gibi etkinliklerle dolu keyifli bir gün hazırladıklarını söyledi.

Efeler Yolu'nda Lezzet Şöleni: Yerel Tatlarla Tanışın!

Narlıdere'deki Orman Yangınına Hızlı Müdahale Devam Ediyor