Es Es Dizisi Bilmeni İsterdim şarkısı sozleri

Emrah Hicran Yarası dizisine katılıyor

Burcu Guneş Aşk Geciyormuş İstanbuldan şarkısı

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
es es bilmeni isterdim sozleri
Bu şarkıyı Korusun dizisinden de hatırlayacaksınızCem Ozkan Bilmeni İsterdim gercekten harika bir şarkıimagesesesdizisibilmeniisterdimsarkisisozleri5adae74a146ffgif
imagesesesdizisibilmeniisterdimsarkisisozleri5adae74b1ef6f
Uzaklardasın şimdi, dunya kadar
Duymadım ki sesini, omur kadar
Belki gormem yuzunu, olene kadar
Eğer bir gun gormezsem
Seni yeniden şu hayatta x2
Bilmeni isterdim bir şeyi
Soylemek isterdim bir şeyi
Seni ne cok sevdiğimi
Seni nasıl sevdiğimi
Uzaklardasın şimdi, dunya kadar
Duymadım ki sesini, omur kadar
Belki gormem yuzunu, olene kadar
Eğer bir gun gormezsem
Seni yeniden şu hayatta
Bilmeni isterdim bir şeyi
Soylemek isterdim bir şeyi
Seni ne cok sevdiğimi x3
Seni nasıl sevdiğimi
Seni ne cok sevdiğimi x3
Seni neden sevdiğimi
Seni nasıl sevdiğimi

<
Birazdan verdiğiniz şarkı sözleri "Bilmeni İsterdim" adlı şarkıya aittir ve Cem Özkan seslendirmektedir. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir söz yapısına sahip. Sözlerinde bir sevgilinin uzakta olması ve ona duyulan özlem konu edilmektedir. Şarkının içerisinde geçen duyguların yoğunluğu dinleyenleri derinden etkileyebilir.

"Korusun" dizisiyle de ilişkilendirilen bu şarkı, duygusal anlamlarıyla izleyicileri etkilemiş olabilir. Şarkının sözlerinde geçen sevginin derinliği ve özlemin yoğunluğu insanların kalplerine dokunabilir. Cem Özkan'ın yorumuyla da şarkı daha da etkileyici bir hal almış olabilir.

Bu güzel şarkının sözleri ve melodisiyle birlikte duygusal bir atmosfer oluşturduğunu söyleyebilirim. Eğer bu şarkı sizin için anlamlıysa, duygularınıza tercüman olan bir müzik olduğunu belirtmek isterim. Dinlerken duygularınızın derinleştiği ve sizi duygusal bir yolculuğa çıkardığına eminim.

Emrah Hicran Yarası dizisine katılıyor

Burcu Guneş Aşk Geciyormuş İstanbuldan şarkısı

Geri
Üst Alt