Modoratör
Efsanevi Üye
Eski Ikametgahımı nasıl öğrenebilirim?
e-Devlet ikametgah sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek için T.C kimlik numaranız ve PTT şubelerinden alacağınız e-Devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapın. Sistemde bulunan arama çubuğuna "ikametgah sorgulama" yazdıktan sonra işleminizi gerçekleştireceğiz sayfaya yönlendirileceksiniz.
Ev internet taahhüdüm ne zaman bitiyor?
Ev internet taahhüdüm ne zaman bitiyor?
Akıllı telefonunuz üzerinden Dijital Operatör uygulamasını indirin ve uygulama üzerinde yer alan ev interneti ekranına gelin. Ekran üzerinde yer alan Mevcut Ürün ve Servislerim ekranı üzerinden taahhüt bitiş tarihi bilgisine ulaşabilirsiniz.
Adres bilgileri raporu nedir?
İkametgah belgesi, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde yaşayan herhangi bir insanın devlet kayıtlarında yer alan ve resmi olarak oturduğu yeri belirten belgedir. Bir kişi birden çok yerde oturabilir ama nüfus müdürlüklerinde sadece bir adresi yer alır.
Internet sözleşme ne zaman bitiyor nasıl öğrenebilirim?
Internet sözleşme ne zaman bitiyor nasıl öğrenebilirim?
Yakınınızda olan herhangi bir Türk Telekom bayisinden taahhüt sorgulama yapılabilir. 444 1 444 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabilir. Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir.
Adres bilgileri raporu nereden alınır?
İkametgah belgesi eskiden nüfus müdürlüklerinden ya da mahalle muhtarlıklarından alınırdı. e-Devlet Kapısı ile birlikte artık online olarak kolayca ikametgah belgesi alabiliyoruz.
Türk Telekom internet paketim ne zaman bitecek?
Türk Telekom internet paketim ne zaman bitecek?
Güncel Kullanımımı Nasıl Öğrenebilirim? KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
e-Devlet eski adres değişikliği nasıl yapılır?
E-DEVLET ÜZERİNDEN ADRES DEĞİŞİKLİĞİ https://www.turkiye.gov.tr/adres-degisikligi-bildirimi adresine gidin. e-Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapın. "Bu hizmeti kullanarak, yerleşim yeri adresi ve/veya diğer adres bildiriminde bulunabilirsiniz." adımını takip edin.