haberci
Efsanevi Üye
Eskişehir'de 5 yaşındaki engelli oğlunu döven adama anneden meydan dayağı
Sivrihisar ilçesinde kiraladığı tarlanın 20 yıldır parasını ödemediği iddia edilen şahıstan parasını isteyince 5 yaşındaki engelli çocuğu hırpalanan anne, dayanamayıp kahvehaneyi basarak adamı darbetti.
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde A.E.İ, 8 dönüm arazisini O.P.'ye kiraladı.
O.P., yaklaşık 30 yıldır kiralık olarak ektiği tarım arazisinin 20 yıldır ücretini ödemedi.
Birçok kez parasını isteyen A.E.İ. bir netice elde edemedi.
YÜZDE 95 ENGELLİ ÇOCUĞU DARBETTİ
Mahallede dolaşırken A.E.'nin eşi 37 yaşındaki E.İ.'yi gören O.P.,"Ben tarlaları ekeceğim."deyip kadına küfürler etti.
Yaptığının ayıp olduğunu söyleyen E.İ.'ye sinirlenen O.P., yine iddiaya göre, kadının ağır otizmli, yüzde 95 engelli çocuğu 5 yaşındaki M.İ.'nin kulaklarından tutup, yüzüne tokat attı.
Darp sonrası çocuk krize girdi.
ANNE ÇOCUĞUNU DARBEDEN ADAMA KAHVEDE SALDIRDI
Buna sinirlenen anne E.İ., durumu eşine bildirdi.
İşten gelen eşiyle birlikte O.P.'nin oturduğu kıraathaneye giden E.İ., burada kendine hakim olamadı.
O ANLAR KAMERADA
O.P.'nin yakasına sarılan E.İ., kirasını ödemediği iddia edilen şahsı darbetti.
Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda, E.İ.'nin O.P.'yi dakikalarca darbettiği görülüyor.
Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.
"36 SENEDİR HİÇBİR İCAR PARAMIZI VERMEDİ"
Kendilerine borcu olan adamı darbeden 37 yaşındaki E.İ., şöyle konuştu:
"ENGELLİ ÇOCUĞUMU DARBETTİ"
"DAYANAMADIM SALDIRDIM"
"KÖPEK BİLE YAVRUSUNU ALTINDAN ÇEKTİĞİN ZAMAN SALDIRIR"
Eşinin yanında olduğunu belirten baba A.E.İ. ise şunları söyledi:
"Bizim tarla meselemiz vardı. Tarlamızı boşaltmasını istiyoruz, boşaltmıyor. İcar paramızı istiyoruz, vermiyor. Biraz da bizi küçümsüyor. Birkaç defa kapılarına gittik, durumu izah ettik. Aynı zamanda akrabamız olur. Uzaktan halamızın oğlu olur. Her anne baba bunu yapardı.
Affedersiniz, köpek bile yavrusunu altından çektiğin zaman saldırır. Çocuğumuz darbedildi, biz de gereken neyse onu yaptık. Şimdi mahkemeliğiz. Keşke oğlum böyle bir olay yaşamasaydı. Oğlum beceri eğitimi verilen 3 ayrı okula gidiyor, tuvaletine alıştırmıştık, ağır otizmli. Şimdi her şey tam tersine döndü."