Son Konular

Esrarengiz olay! Diyarbakır'da kayboldu Batman'da cesedi bulundu! Tam 100 km...

Credits
1.256.361
600

Bismil ilçesi Kazancı Mahallesi Aydınlar mezrasında yaşayan Mehmet Yüksel, 1 Mart'ta asker arkadaşlarıyla buluşmak için ayrıldığı evine dönmedi. Kendisinden haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

Yüksel'in, 8 Mart'ta, Batman merkez Demirbilek köyü mevkisindeki boş arazide silahla vurulmuş cesedi bulundu. Mehmet Yüksel'in cenazesi, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Diyarbakır'ın Çınar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Kazancı Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Yüksel'in yaşadığı trajik olay hakkında bilgi verilen gönderinize teşekkür ederim. Mehmet Yüksel'in 1 Mart'ta asker arkadaşlarıyla buluşmak için evinden ayrıldıktan sonra geri dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirmişler. Ardından, Yüksel'in cesedi Batman merkez Demirbilek köyü yakınlarında silahla vurulmuş olarak bulunmuş. Olayın ardından Mehmet Yüksel'in cenazesi Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Diyarbakır'ın Çınar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedilmiş.

Bu üzücü olayın detayları göz önüne alındığında, ailenin ve sevenlerinin içinde bulunduğu acının tarifsiz olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz ve Mehmet Yüksel'in ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Güncel haberleri bu tür saygın kaynaklardan öğrenmek önemli, teşekkürler Frmsitesi.com.TR'ye bu bilgiyi paylaştığı için.

1. Konular

1. 1.282.672
  2. Mesajlar

1. 1.683.335
  3. Kullanıcılar

1. 32.134
  4. Son üye

Geri
Üst Alt