Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

Ethica sigorta sahibi kim?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Ethica sigorta sahibi kim?​

cemal ererdi’nin kurduğu söylenen yeni sigorta firması. axa sigorta eski ceo’su cemal ererdi tarafından kurulmuş ve yakında sektörün yeni oyuncularından biri haline gelerek faaliyete geçecek olan sigorta şirketi.

Koru Sigorta kimdir?​

Koru Sigorta 2011 yılından bu yana, sürdürülebilir büyüme hedefi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ülke genelinde 1.400’e yakın acente ve broker satış kanalı ve 1.800’ün üzerinde hizmet noktası ile faaliyet göstermektedir.

Cemal Ererdi kim?​

Cemal Ererdi kim?
Cemal Ererdi, Commercial Union Sigorta’nın Genel Müdürü. Cemal Bey, aynı zamanda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin de yönetim kurulu üyesi. Birlik tarafından hazırlanan raporu alıp, kendi şirketini öne çıkaran hesaplar yaptı.

Mehmet Murat Akdoğan kimdir?​

Mehmet Murat Akdoğan kimdir?
Akdoğan aynı zamanda 20 yıldır Marmara Üniversitesi’nde İşletme lisans ve İşletme yüksek lisans dersleri de veriyor. Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat’ın bağlı olduğu MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Akdoğan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Murat Akgüç kimdir?​

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesini alan Murat Akgüç, Erasmus Üniversitesi Rotterdam School of Management’dan Executive MBA programını tamamlanmıştır. Çalışma hayatına Osmanlı Bankası’nda başlayan Akgüç, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nda Hazine projelerinde görev yapmıştır.

Koru Sigorta kaç yıllık?​

Türkiye’nin ilk sigorta kooperatifi olan Koru Sigorta, önemli iş hacmi ve geniş hizmet skalası ile 2011 yılında kurulmuştur. Paylaşım anlayışını müşterileri ile paylaşan şirket, poliçe sahiplerini birer ortak olarak kabul ederek önemli birçok sigortacılık açığını da ortadan kaldırmaktadır.

Bulent Bora kimdir?​

Bulent Bora kimdir?
Sektörün duayen isimlerinden Bülent Bora, Koru Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı olarak sigortacılığa devam ederken bir yandan da Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı’nı yürütüyor.

Murat Akdoğan kaç çocuğu var?​

Murat Akdoğan kaç çocuğu var?
Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat’ın bağlı olduğu MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Akdoğan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Estetica sahibi kim?​

İŞADAMI Murat Akdoğan, 25 yıl büyük emek verdiği Baymak’ı 2013 yılında Hollandalılara sattıktan sonra sağlık ve turizm sektörüne girdi. Sağlık alanında Ethica ve Estethica markalarına yatırım yaptı, Türkiye’nin en büyük estetik hastanesini kurdu.

Ethica Sigorta'nın sahibi Cemal Ererdi'dir. Cemal Ererdi, eski AXA Sigorta CEO'su olarak tanınmaktadır ve yeni bir sigorta şirketi kurarak sektörde faaliyete geçmeyi planlamaktadır.

Koru Sigorta ise 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren, sürdürülebilir büyüme hedefi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla bilinen bir sigorta şirketidir. Türkiye genelinde birçok satış kanalı ve hizmet noktası ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Mehmet Murat Akdoğan ise MYC Partners'ın Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde İşletme dersleri veren Akdoğan, Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat gibi şirketlerin bağlı olduğu grupta önemli bir rol oynamaktadır.

Murat Akgüç ise lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi'nden alan ve çeşitli bankalarda hazine projelerinde görev yapmış bir endüstri mühendisidir.

Koru Sigorta, Türkiye'nin ilk sigorta kooperatiflerinden biri olup 2011 yılında kurulmuştur. Müşterilerini ortak olarak kabul eden ve paylaşım anlayışını benimseyen şirket, geniş hizmet skalası ile dikkat çekmektedir.

Bülent Bora, sigortacılık sektöründe deneyimli bir isim olup Koru Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanlığı'nı da yürütmektedir.

Murat Akdoğan, Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat'ın bağlı olduğu MYC Partners'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır ve evli olarak iki çocuk babasıdır.

Estetica'nın sahibi ise işadamı Murat Akdoğan'dır. Baymak'ı 2013 yılında satışa çıkararak sağlık ve turizm sektörüne yatırım yapan Akdoğan, Ethica ve Estethica markalarıyla sağlık sektöründe önemli bir yer edinmiştir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri