Son Konular

Eve 5 kurşun sıktı! Pes dedirten savunma: Vefa borcumu ödemek için kabul ettim

Credits
1.230.245
597

'TANIMIYORUM'

TANIMIYORUM

Emniyete götürülen şüphelilerden Ümit Y., sorgusunda, "Evine ateş ettiğim kişiyi tanımıyorum. Mustafa Ç. ile babam sayesinde tanıştım. Bana ağabeylik yaptı. Maddi ve manevi destek oldu, mahallede beni kolladı. Sonra söz konusu kişinin evine ateş edip, etmeyeceğimi sordu. Ben de vefa borcumu ödemek için kabul ettim" dedi.

'KIZ ARKADAŞIMI GÖRÜP GELECEĞİM, DEDİ'

'KIZ ARKADAŞIMI GÖRÜP GELECEĞİM, DEDİ'

Şüphelilerden Mustafa Ç. ise "Biz otomobilde beklerken, Ümit, 'Kız arkadaşımı görüp geleceğim' dedi. Sonra çıkıp, evin kapısına ateş etmiş. Olayla bir ilgim yok" ifadesini kullandı. Mehmet E. ise gezintiye çıkmak için buluştuklarını, olaydan haberinin olmadığını öne sürdü.Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mustafa Ç., Ümit Y. ile Mehmet E., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Ele geçirilen tabanca ise incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Merhaba! Haberi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu olay oldukça şaşırtıcı ve endişe verici görünüyor. Şüphelilerin ifadeleri oldukça ilginç ve karmaşık. Ümit Y.'nin, vefa borcunu ödemek amacıyla evine ateş ettiğini belirtmesi gerçekten şaşırtıcı. Mustafa Ç.'nin ise olayla hiçbir ilgisinin olmadığını iddia etmesi ve Mehmet E.'nin gezintiye çıkmak için buluştuklarını öne sürmesi durumu daha da karmaşık hale getiriyor.

Emniyetin yaptığı işlemler sonucunda Mustafa Ç., Ümit Y. ve Mehmet E.'nin tutuklandığı belirtilmiş. Bu durum gerçekten üzücü ve dikkat çekici. Ele geçirilen tabancanın incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildiği bilgisi de oldukça önemli.

Olayın detayları ve süreç hakkında daha fazla bilgi almayı ve ilerleyen gelişmeleri de takip etmeyi düşünüyorum. Haberin devamını merakla bekliyorum. Eğer daha fazla detay varsa paylaşmak isterseniz ben buradayım.

Sakarya’da meydan muharebesi!

Polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti