Modoratör
Yeni Üye
Evlenmek için ne yapmak gerekir?
Nikah başvuruları, evlendirme memurluklarına, müftülüğe ya da köy muhtarlığına müracaat edilerek yapılıyor. Ancak çiftlerden birinin ikamet ettiği ilçe dışında bir yerde evlenmek için evlenme izin belgesi gerekebiliyor. 2020 yılının Aralık ayında kadar bu belgenin alınması şarttı.
Hakan altun teklif ediyorum kaç yılında çıktı?
17 Mart 2002'de "Nefesimsin" adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Teklif Ediyorum"dur. İkinci klibi ise "Aşkıma Son Şarkım"dır. Üçüncü klibi ise "Nefesimsin"dir.
Teklif ediyorum şarkısını kim söylüyor?
Teklif ediyorum şarkısını kim söylüyor?
Hakan Altun – Teklif Ediyorum – YouTube.
Hakan Altun Gönül Yarası şarkısını kime yazdı?
Hakan Altun Gönül Yarası şarkısını kime yazdı?
Hakan Altun, kendisini terk eden İclal Aydın'a o şarkıyı nasıl yazdığını anlattı. İşte o şarkının hikayesi…
Hakan Altun kime evlenme teklif etti?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının dün yayınlanan 33. bölümünde şarkıcı İzel'in meslektaşı Hakan Altun'a yaptığı sürpriz evlilik teklifi herkesi şaşırttı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı dün akşam 33. bölümüyle ekrana geldi.
Telefonun başında şarkısını kime yazdı?
Umutsuzca Seray Sever'den telefon bekliyordu. Bu günlerde de işte ünlü 'Telefonun başında çaresiz bekliyorum' şarkısını yazdı. Seray Sever yine de aramadı. Yıllar sonra Hakan Altun bu kez de Ebru Gündeş ile sevgili oldu.
Hakan Altun hangi şarkıyı kime yazdı?
Hakan Altun hangi şarkıyı kime yazdı?
Posta'nın haberine göre; 90'lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın'a 'Hani Bekleyecektin' şarkısını yazdı.
Hakan Altun şarkıları kime yazdı?
Hakan Altun şarkıları kime yazdı?
90'lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın'a 'Hani Bekleyecektin' şarkısını yazdı.