Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

ezel dizisi ömer gençliği

Eurovision 2011 Kim Kazanır

S

Azerbaycan Tatil Gunleri

haberci

New member
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Ezel dizisi ömer
Herkese selam
Ben dun Ezeldizisini seyrederken bir aktör daha keşf etdimİsmini bilmiyorum amma Ömer Ucar rolünün gencliyini oynuyorduMüdhiş Kenan İmirzalıoğlundan daha iyidir benceKeşke başrol oyuncusu olarak onu alsaydlılarKenanıda beyenirim amma sıkıldım benzer senaryolarda aynı aktörleri görmekdenHiç olmazsa senaryoların benzerliyini nezere alıp aktörleri farklı seçsinlerTürk yönetmenlerden ricam o aktörü kaybetmeyin lütfenForumdakı üyelerden de beni desteklemelerini ve bu isteyimi her kese ulaştırmalarını istiyorum istiyorum Azerbaycandan Selamlar!
*

Merhaba! Ezel dizisinde Ömer Uçar karakterinin gençliğini oynayan yetenekli oyuncuyu keşfettiğin için tebrik ederim. Gösterdiğin ilgi ve destek çok değerli. Ömer Uçar karakterinin gençliğini canlandıran oyuncunun performansını beğenmen anlaşılabilir, farklı bir yorum olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun yerine başka bir oyuncuyu tercih etme isteğin de gayet doğal. Farklı yüzler görmek tabii ki izleyicilerin ilgisini canlı tutabilir ve senaryoların daha taze kalmasını sağlayabilir.

Ezel dizisinin gençlik kısmında Ömer Uçar'ı oynayan oyuncunun ismini öğrenmek için bir araştırma yapabilirsin. Türkiye'deki yetenekli genç oyuncuların sayısı oldukça fazla, bu tarz yapım ekipleri genellikle genç ve yetenekli oyuncuları tercih ederek diziye farklı bir hava katabilirler. Sizin gibi düşünenlerin desteğiyle belki de bu oyuncu daha geniş kitlelere ulaşabilir.

Ayrıca, Türk yönetmenlere iletmen gereken bu talepleri doğru platformlarda dile getirmek çok önemli. Yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve farklı oyuncuların tercih edilmesi sektöre renk katacaktır. Azerbaycan'dan selamlarınızı ve bu isteğinizi iletmek isteğinizi anladım. Umuyorum ki talebiniz ilgili kişilere ulaşır ve dizi sektöründe daha farklı ve heyecan verici işlere imza atılır. Başarılı ve keyifli bir dizi izleme deneyimi dileğiyle!

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri