Modoratör
Efsanevi Üye
Ezhel yüzündeki dövme ne?
Norm Ender'in diss attığı Ezhel son olarak da yüzüne yaptırdığı dövme ile gündeme geldi. Rap müziğin sevilen isimlerinden Ezhel, Suadiye'de objektiflere takıldı. Yüzüne 'Ah Yalan Dünya' dövmesi yaptırdığı dikkat çeken Ezhel, Neşet Ertaş hayranı olduğu için bu dövmeyi tercih ettiğini açıkladı.
Ezhel yüzünde ne yazıyor?
Ezhel yüzünde ne yazıyor?
Fakat bu dövmede ilginç olan Neşet Ertaş'a olan hayranlığını belirtmek için tam kaşının üstüne " ah yalan dünya" yazdırmasıydı. Ezhel'in vücudunda bir tane değil birden çok dövmesi var.
Ais Ezhel anlamı nedir?
Ais Ezhel anlamı nedir?
Ais aslında İngilizce buz anlamına gelen "ice" kelimesinden geliyor. Ancak internet aramalarında kolay bulunsun diye Ais yaptım ben onu. Çok düşünülmüş bir şey değil, biraz ergenlik ismi gibi kalsın istiyorum aslında. Artık sadece Ezhel'i kullanacağım.
Şehinşahın Kaşındaki dövmede ne yazıyor?
kaşının üstüne yaptırdığı ilginç olmayan dövme. gözünün altında da memleketi ankara'nın plaka kodu "06" yazıyor. norm ender'den nasibini almıştır.
Ezel nereli?
Ezel nereli?
Ömer Sercan İpekçioğlu, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Cebeci semtinde doğdu. Babası İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etti ve başka bir kadınla yaşamaya başladı, daha sonra ise çift boşandı.
KOAL yapmak ne demek?
KOAL yapmak ne demek?
argoda birkaç arkadaşın ortak bir şeyler * almak için paralarını birleştirme olayıdır. kual olarak da söylenir.
Şehinşahın kaşında ne yazıyor?
Şehinşah veya HSNSBBH ya da gerçek adıyla Ufuk Yıkılmaz (d. 27 Aralık 1986, Kemah, Erzincan), Türk rap sanatçısı ve söz yazarıdır….
Şehinşah
Doğum | 27 Aralık 1986 Kemah, Erzincan, Türkiye
Tarzlar | Hip hop Trap
Meslekler | Müzisyen Söz yazarı Rapçi Film yapımcısı
Müzik şirketi | Karma Company
Ikizler burcu nasıl dövme yaptırmalı?
Ikizler burcu nasıl dövme yaptırmalı?
İkizler burcu biri için bir çift çiçek, hayvan ya da böcek uygun olacaktır. İkizler burcunu inci çiceği temsil eder; dolayısıyla çiçek dersenleri tercih edebilirsiniz.
Ezhel şu an nerede?
Ezhel şu an nerede?
Son dönemlerin en çok dinlenen rapçisi Ezhel, yaklaşık 1 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşıyor.