Ezhelin hapse girmesine neden olan sarki?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
26
Meslek
Webmaster

Ezhelin hapse girmesine neden olan şarkı?

Nöbetçi mahkeme İpekçioğlu'nu, "Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak" suçlamasıyla tutuklayarak cezaevine gönderildi. İlk albümünü 2017 yılında çıkaran Ezhel, yaptığı müziğin türünü "AnatolianUrbanCore/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap" olarak tanımlıyordu.

Ezhel hangi okuldan mezun?

Ezhel, Mart 2018'de Boğaziçi Üniversitesinde. İpekçioğlu, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğdu ve annesi tarafından büyütüldü.
Madonna italyan mı?
16 Ağustos 1958'de Bay City, Michigan'da dünyaya geldi. Kökenleri İtalya'nın Pacentro kenti olan İtalyan asıllı Amerikalı babası Silvio \"Tony\" Ciccone ve Fransız asıllı Kanadalı annesi Madonna Louise Fortin'in 6 çocuğundan üçüncüsüydü.
Ezhel neden türkiyeye Gelemiyo?
Snob Magazin'in özel haberine göre; kimi çevreler Ezhel'in Almanya vatandaşlığı aldığını öne sürüp, tutuklanma korkusuyla Türkiye'ye gelmediğini iddia ediyordu. Ezhel'in menajeri Rıza Okçu bütün bu iddialara cevap verdi. Rıza Okçu, "Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor.

Ezhel neden Berlinde?

Ezhel'in menajeri Rıza Okçu, rapçinin Alman vatandaşlığı aldığı iddialarına ilişkin, "Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Alman vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir" açıklamasını yaptı.

Ezhel türkiyeye girebiliyor mu?

Rıza Okçu, "Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor. Almanya vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir" diyerek ortaya atılan o iddiaları yalanlamış oldu.
Ezhel neden sınır dışı edildi?
Ezhel, geçtiğimiz yıl "Uyuşturucu kullanma" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti.
Ezhel Kürtçe biliyor mu?
"Bir Türk olarak Kürtçe kursuna gittim" Bunun saçmalığını anlamaya başladım" yanıtını verdi. "Nefretin sonradan kazandırılan bir şey olduğu anlıyorsun" diyen Ezhel Kürtçeyi nasıl öğrendiğini "Bir Türk olarak ne yapabilirim dedim, ben de Kürtçe kursuna gittim" sözleriyle anlattı.

Adidas kargo takip nasil yapilir?

KYK ne zaman yatacak 2022?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.536
  3. Kullanıcılar

1. 31.454
  4. Son üye

Geri
Üst Alt