Son Konular

Facebook Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Facebook Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı

Facede isim değiştirmek istiyorum Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı diyor bunu nasıl düzeltebilirim

Cevap: Facebook Isim Değişikliği Sınırına Ulaşıldı

Facebook isim değiştirme sınırına ulaşmış iseniz malesef bunu dğzeltebilmenizin bir yolu şimdilik değil gibi görünüyor

Size verilen Isim Değişiklik Hakkınızı Kullanmışsınız Bundan sonra Facebook kullanıcı isminizi değiştiremezsiniz *

S

dede korkut ve deli dumrulun hayatının özeti

S

Bilinçli Tüketici Şiiri

Benzer Konular

S
  • Öneri Öneri
Facebook Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı Facede ad değiştirmek istiyorum Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı diyor bunu nasıl duzeltebilirim Cevap: Facebook Ad Değişikliği Sınırına Ulaşıldı Facebook isim değiştirme sınırına ulaşmış iseniz malesef bunu dğzeltebilmenizin bir yolu şimdilik yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Facebook sayfasında isim nasıl değiştirilir? Facebook sayfasında isim değiştirme işlemi oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Öncelikle, sayfanızın ayarlar bölümüne gidin. Ardından, “Genel” sekmesine tıklayın. Burada, sayfa adınızı değiştirebileceğiniz bir seçenek bulunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
  • Soru Soru
PKK Terör Örgütü Kurucusu 1948 yılında Şanlıurfa’da doğdu. 7 Kasım 1978 tarihinde terör örgütü PKK’yı kurdu. Kısa bir süre sonra Suriye’ye geçti. Örgütün kanlı eylemlerini buradan yönetmeye başladı. Türkiye’nin ısrarlı takibi sonucu Suriye, Öcalan’ı topraklarından çıkarmak zorunda kaldı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
27
  • Soru Soru
şair, yazar, milletvekili 16 Ağustos 1925 tarihinde Şeki’de doğdu. 9 yaşında ailesiyle beraber Bakü’ye taşındı. İlk ve orta öğrenimini bu şehirde tamamladı. 1942 yılında girdiği Bakü Devlet Üniversitesi Filoloji Bölümü’nden 1947 yılında mezun oldu ve aynı bölümde öğretim üyesi olarak ders...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.158
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri