Facebook E-Posta Silme Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Facebook E-Posta Silme Nasıl? Facebook hesabınızda bulunan e-posta adresini nasıl silebilirsiniz? İşte adım adım Facebook e-posta silme yöntemi. Öncelikle, Facebook hesabınıza giriş yapın ve ayarlar sekmesine tıklayın. Ardından, genel hesap ayarlarına gidin ve kişisel bilgilerinizi düzenleyin. E-posta bölümüne gelerek mevcut e-posta adresinizi bulun ve yanındaki düzenle butonuna tıklayın. E-posta adresinizi kaldırmak için çıkan pencerede "kaldır" seçeneğini seçin ve değişiklikleri kaydedin. Artık e-posta adresiniz Facebook hesabınızdan tamamen silinmiştir. Yeni bir e-posta adresi eklemek isterseniz, aynı adımları takip ederek ekleyebilirsiniz.
İçindekiler

Facebook hesabınızla ilişkili olan e-posta adresinizi silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan ok işaretine tıklayın ve açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
Adım 3: Sol menüde bulunan "E-posta ve Telefon" sekmesine tıklayın.
Adım 4: E-posta adreslerinizin listelendiği sayfada, silmek istediğiniz e-posta adresinin yanındaki "Düzenle" butonuna tıklayın.
Adım 5: Açılan pencerede, e-posta adresinizi silmek için "Kaldır" butonuna tıklayın.
Adım 6: Silmek istediğiniz e-posta adresinin şifresini girin ve "Onayla" butonuna tıklayın.
Adım 7: E-posta adresiniz başarıyla silindiğinde, bunu onaylayan bir bildirim alacaksınız.
E-posta adresinizi sildikten sonra, Facebook hesabınıza giriş yapmak için kullanacağınız e-posta adresini değiştirmeniz gerekebilir. Bunun için "E-posta ve Telefon" sekmesindeki "E-posta Ekle" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Facebook Hesabıma Bağlı E-posta Adresini Nasıl Güncellerim?

Facebook hesabınıza bağlı olan e-posta adresini güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 2: Sağ üst köşede bulunan ok işaretine tıklayın ve açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
Adım 4: "E-posta Ekle" butonuna tıklayın.
Adım 5: Yeni e-posta adresinizi girin ve şifrenizi onaylayın.
Adım 6: E-posta adresinizi onaylamak için gönderilen doğrulama kodunu girin.
Adım 7: E-posta adresiniz başarıyla güncellendiğinde, bunu onaylayan bir bildirim alacaksınız.
Yeni e-posta adresinizi kullanarak Facebook hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Eğer güncellediğiniz e-posta adresinizi onaylamazsanız, hesabınıza giriş yaparken eski e-posta adresinizi kullanmaya devam edeceksiniz.

Facebook E-posta Onayı Nasıl Yapılır?

Facebook hesabınıza bağlı olan e-posta adresini onaylamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Onaylamak istediğiniz e-posta adresinin yanındaki "Onayla" butonuna tıklayın.
Adım 5: E-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısına tıklayın.
Adım 6: Doğrulama işlemi tamamlandığında, e-posta adresiniz onaylanmış olacaktır.
Facebook hesabınıza bağlı e-posta adresinizi onaylamak, güvenlik açısından önemlidir. Onaylanmamış bir e-posta adresi, hesap güvenliğinizi tehlikeye atabilir ve bildirimlerinizi almanızı engelleyebilir.

1. Ayarlar'a tıklayın.
2. Genel sekmesine gidin.
3. E-posta adresini seçin.
4. Düzenle'ye tıklayın.
5. E-posta adresini kaldırın.

Ayarlar'a tıklayın.
Genel sekmesine gidin.
E-posta adresini seçin.
Düzenle'ye tıklayın.