T
theking
Facebook hesabı nasıl kapatılır telefon üzerinden? Facebook hesabınızı kapatmak için telefon uygulamasını kullanabilirsiniz. İlk olarak, Facebook uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun. Açılan menüden "Ayarlar ve Gizlilik" seçeneğini seçin. Ardından "Hesap Ayarları"na tıklayın ve "Hesabı Kapat" seçeneğini bulun. Karşınıza çıkan sayfada hesabınızı kalıcı olarak kapatmak için "Devam Et"e dokunun. Son olarak, şifrenizi girin ve "Hesabı Kapat" butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın. Artık Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır Telefon sorusunun cevabını biliyorsunuz.
Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır Telefon?
Facebook hesabınızı telefon üzerinden nasıl kapatabileceğinizi merak ediyorsanız, işte adım adım bir rehber:
1. Adım: Facebook uygulamasını açın veya tarayıcınızda www.facebook.com adresine gidin.
2. Adım: Hesabınıza giriş yapın. Eğer oturum açmışsanız, doğrudan sonraki adıma geçebilirsiniz.
3. Adım: Ayarlar ve Gizlilik seçeneklerine erişmek için sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun veya tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
5. Adım: Ayarlar sayfasında, sol tarafta bulunan "Hesap Bilgileri" bölümüne gidin ve "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini bulun.
6. Adım: "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğine tıklayın ve talimatları izleyin. Hesabınızı kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız, "Hesabı Kalıcı Olarak Sil" seçeneğini seçin.
7. Adım: Hesabınızı kapatmak için şifrenizi girin ve devam edin. Birkaç onay adımı daha takip etmeniz gerekebilir.
Bu adımları takip ederek Facebook hesabınızı telefon üzerinden kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatmadan önce, hesabınızı geri yüklemek isteyebileceğinizi unutmayın. Hesabınızı kapatmadan önce tüm önemli verilerinizi ve iletişim bilgilerinizi yedeklemek iyi bir fikir olabilir.
Facebook hesabınızı kapatmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Hesabınızı kapatmadan önce hesap bilgilerinizi güncelleyin veya paylaşımlarınızı silin.
Facebook hesabınızı kapatmanız durumunda hesap geri getirilemez.
Hesabınızı kapatma işlemi tamamlandığında, profiliniz ve paylaşımlarınız görünmez hale gelir.
Hesabınızı kalıcı olarak silmek için 14 gün içinde giriş yapmayın.
Facebook hesabınızı telefon üzerinden nasıl kapatabileceğinizi merak ediyorsanız, işte adım adım bir rehber:
1. Adım: Facebook uygulamasını açın veya tarayıcınızda www.facebook.com adresine gidin.
2. Adım: Hesabınıza giriş yapın. Eğer oturum açmışsanız, doğrudan sonraki adıma geçebilirsiniz.
3. Adım: Ayarlar ve Gizlilik seçeneklerine erişmek için sağ üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun veya tıklayın.
4. Adım: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
5. Adım: Ayarlar sayfasında, sol tarafta bulunan "Hesap Bilgileri" bölümüne gidin ve "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini bulun.
6. Adım: "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğine tıklayın ve talimatları izleyin. Hesabınızı kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız, "Hesabı Kalıcı Olarak Sil" seçeneğini seçin.
7. Adım: Hesabınızı kapatmak için şifrenizi girin ve devam edin. Birkaç onay adımı daha takip etmeniz gerekebilir.
Bu adımları takip ederek Facebook hesabınızı telefon üzerinden kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatmadan önce, hesabınızı geri yüklemek isteyebileceğinizi unutmayın. Hesabınızı kapatmadan önce tüm önemli verilerinizi ve iletişim bilgilerinizi yedeklemek iyi bir fikir olabilir.
Facebook hesabınızı kapatmak için Ayarlar bölümüne gidin. |
Ayarlar sayfasında "Hesap ve Kimlik Doğrulama" seçeneğini tıklayın. |
Hesap kapatma seçeneğine ulaşmak için "Hesabı Kapat" butonunu tıklayın. |
Hesabınızı kalıcı olarak silmek için "Hesabı Kapat" butonuna tekrar tıklayın. |
Kapatma işlemi tamamlandığında hesabınız 14 gün boyunca askıya alınacak. |
Facebook hesabınızı kapatmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Hesabınızı kapatmadan önce hesap bilgilerinizi güncelleyin veya paylaşımlarınızı silin.
Facebook hesabınızı kapatmanız durumunda hesap geri getirilemez.
Hesabınızı kapatma işlemi tamamlandığında, profiliniz ve paylaşımlarınız görünmez hale gelir.
Hesabınızı kalıcı olarak silmek için 14 gün içinde giriş yapmayın.