Son Konular

Fatih Altaylı'dan İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki: 45 dakika boyunca ağladım

Credits
1.230.245
fatih-altayli-ekrem-imamoglu-egnf_cover.jpg

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki yolsuzluk ve terör suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki göstererek, "Dün sabah 45 dakika boyunca ağladım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) BaşkanıEkrem İmamoğlu, hakkında yürütülen yolsuzluk ve terör suçlamalarıyla başlatılan operasyon kapsamında gözaltında ikinci gününü geçiriyor.
Yaşanan gelişmeler Türkiye'de geniş yankı uyandırırken, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalardan biri de gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.
YouTube kanalında yaptığı yayında, gözaltı kararına tepki gösteren Altaylı, "Dün sabah 45 dakika boyunca ağladım" dedi.
Altaylı, hukukun siyasete alet edildiğini savunarak, şu ifadeleri kullandı:"Dün sabah uyanıp gelişmeleri izlemeye başladıktan sonra 45 dakika ağladım. Çok asabım bozuldu. 12 Eylül'de gazetecilik yapan büyüklerimiz ne hissetmişse onu anladım. Hukuk ayaklar altına alınmış. İnsanların seçme hakları ellerinden alınmaya çalışılıyor."

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Benzer Konular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sabah saatlerinde gözaltına alınması uluslararası basında geniş yankı buldu. Dünya basını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yolsuzluk ve terör operasyonunu ve gözaltı haberini son dakika olarak servis etti. İstanbul Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki veren eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, partiden ihraç edildi. İhraç talebiyle AK Parti Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti eski MilletvekiliHüseyin Kocabıyıkiçin ihraç kararı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına ilişkin ABD'den ilk açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tammy Bruce, "Başka bir ülkenin iç karar alma süreçleri hakkında yorum yapmayacağız" ifadesini kullandı. Kent uzlaşısı ve yolsuzluk üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu'nun toplantı yaptığı güvenlik kameraları kapatılan otelin müdürü Sinan U. ve güvenlik müdürü Osman Gündüz O. hakkında gözaltı kararı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
24
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üzerindeki yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Mustafa Keleş ve Murat Keleş, hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında "suç örgütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.633
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri