Modoratör
Yeni Üye
Fatih Öztürk Metro kimdir?
FATİH ÖZTÜRK KİMDİR? 1972 yılında Samsun'un Terme ilçesinde doğdu. Lise tahsilini Terme İmam Hatip Lisesi'nde, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı.
Metro Turizm Genel Müdürü kim?
Metro Turizm Genel Müdürü Mehmet Pervaz: Pandemi yavaşladığında seyahatler tavan yapacak.
Fatih Öztürk futbolcu kim?
Fatih Öztürk Biyografisi Fatih Öztürk, 5 Şubat 1972'de Samsun Terme'de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hanife'dir. Yönetici; İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. TRT başta olmak üzere mesleği ile ilgili çeşitli ulusal gazete ve televizyon kanallarında çalıştı.
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı 1986 yılında İstanbul'da doğan Fatma Öztürk Gümüşsu, 2008 yılında Fatih Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2014 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programını tamamladı.
Metro hangi ülkeye ait?
Metro hangi ülkeye ait?
Metro, 1964 yılında Almanya'da kurulan ve bugün 30'dan fazla ülkede hizmet veren uluslararası perakende şirketidir.
Metro Turizm kim alıyor?
Avrasya GYO Metro Turizm'in yüzde 96'sını satın aldı!
Metro Turizmin yeni sahibi kim?
Metro Turizm sahibi Galip Öztürk'tür. Metro Şirketler Grubu'nun sahibi olarak bilinen Galip Öztürk.
Çiğdem Öztürk boşandı mı?
Odatv'nin şirket kaynaklarından edindiği bilgiye göre; Çiğdem Öztürk Göbülük, yeni boşandı ve dinlenmek için görevinden istifa etti. Eski eşi Ahmet Levent Göbülük'ün de gruba bağlı bazı şirketlerde yönetim kurulu üyeliği görevleri olduğu ve görevlerinden istifa ettiği öğrenildi.
Fatih Öztürk neden yedek?
Fatih Öztürk neden yedek?
Galatasaray'ın Tuzlaspor'a hazırlık maçında 6-2 yenildiği karşılaşmada Fatih Öztürk sonradan oyuna dahil olmuş ancak kısa bir süre sonra başı döndüğü gerekçesiyle tekrar kenara gelmişti. Vole'nin haberine göre Fatih Öztürk'ün vertigo hastalığına yakalandığı ortaya çıktı.
Galatasaraylı Fatih Öztürk nereli?
Galatasaraylı Fatih Öztürk nereli?
Phalsbourg, FransaFatih Öztürk / Doğum yeri