Son Konular

Fatih Tekke: Çok önemli bir üç puan aldık!

Credits
1.230.245
Ekli dosyayı görüntüle 613

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor evinde Alanyaspor'u 4-3 mağlup etti. Bordo-mavililerin teknik direktörü Fatih Tekke maçın ardından konuştu.
İşte Fatih Tekke'nin açıklamaları;

İşte Fatih Tekke'nin açıklamaları;

''Çok değerli ve çok önemli bir 3 puan. Ligde rahatlama ve normalleşme açısında en önemli maçlarımızdan birisi buydu. Sakatlar, cezalılar, maçın 2 gün sonra olması gibi bir sürü etken maçı daha da zor bir hale getirdi. Yediğimiz gollerin birini ben yedirdim diyebilirim. Çünkü bu bizim çalıştığımız bir pozisyondu. Yenilen gollerin ardından stres ve panik yaptık. Savunmada benim takımım daha iyi olmalı ancak şu an böyle bir vaktimiz yok.''
''DAHA İYİ OLMAK ZORUNDA''

''DAHA İYİ OLMAK ZORUNDA''

''Savunmada benim takımım daha iyi olmak zorunda ama böyle bir vaktimiz yok. Ama şu anda beklediğimin çok üzerinde. Kupada finale çıktık. Ligde şu anda 45 puandayız. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık ama daha rahat bitirebilirdik. Geldiğimiz nokta gayet olumlu. Kendi sahamızda 3 golü bu şekilde yememeliyiz. Biz bunu oyunla başarmak zorundayız. İkinci yarıda daha iyi olabilirdik ama en önemlisi 3 puan.''
ALANYASPOR HAKKINDA

ALANYASPOR HAKKINDA

''Alanyaspor için de bir şey söylemem lazım. Biz orada çok güzel günler geçirdik. Bugün de gayet iyi işler yaptılar. Orada çok güzel günlerimiz geçti, dostluklarımız oldu. Başarılar diliyorum onlara. Umarım ligde kalırlar.''

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Trabzonspor'un teknik direktörü Fatih Tekke'nin, takımının Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor'u 4-3 yendiği maç sonrasında belirttiği önemli detayları sizlerle paylaşmak isterim.

Fatih Tekke, bu maçın ligde rahatlama ve normalleşme açısından takımları için çok değerli ve önemli bir 3 puan kazanç olduğunu vurgulamış. Ayrıca sakat ve cezalı oyuncuların olması, maçın 2 gün sonrasında gerçekleşmesi gibi etkenlerin bu maçı daha da zor hale getirdiğini ifade etmiş. Gelen golle beraber takımının stres ve panik yaşadığını, savunmanın daha iyi olması gerektiğini ancak bunun için zamanlarının olmadığını belirtmiş.

Tekke, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın savunma hattının daha iyi olması gerektiğini, bunun bir zorunluluk olduğunu vurgulamış. Ancak şu anda beklenenden çok üzerinde bir performans gösterdiklerini, Kupa'da finale çıktıklarını ve ligde şu anda 45 puanla oynadıklarını belirtmiş. Teknik direktör, oyuncularını tebrik ederken daha rahat bir sonuç elde edilebileceğini, kendi sahalarında 3 gol yememenin önemini ve bu başarının oyunla gelmesi gerektiğini belirtmiş.

Son olarak Tekke, Alanyaspor hakkında da övgü dolu bir açıklama yapmıştır. Alanyaspor'da çok güzel günler geçirdiğini dile getiren Tekke, bugünkü maçta Alanyaspor'un iyi bir iş çıkardığını ve ligde kalma umutlarını dile getirmiştir.

Trabzonspor'un bu zorlu maçtan alınan zafer, Trendyol Süper Lig'in seyrini önemli ölçüde etkileyebilir.