haberci
Efsanevi Üye

FATİH'te meydana gelen olayda, motosikletli iki saldırgan, kendilerine mesaj atılarak tehdit edilen kişilere ait 2 ev ve 4 iş yerine ateş açtı. Polis, olayda ölen ya da yaralanan olmamasının ardından şüphelilerin peşine düştü. Olay, Seyyid Ömer ve Mevlanakapı Mahallelerinde dün gece saat 23.00 sularında gerçekleşti. Saldırganlar, iddiaya göre husumetli oldukları kişilere ait mekanlara silahlı saldırı düzenledi. Silah seslerini duyanlar durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği yerlerde inceleme yaparken 34 adet 9 milimetre çapında boş kovan buldu. Şüphelilerin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalar sürüyor. Saldırganların, husumetli oldukları kişilere mesaj atıp tehdit ettikten sonra saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Saldırıya uğrayan evlerden birinde, saldırganın akrabalarının bulunduğu ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi.
Saldırıya maruz kalan M.G.'nin abisi, olay hakkında şunları söyledi: "Kardeşim ve yeğenlerim saldırı anında evdeydiler. Ben sonradan haberdar oldum. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Bu tür insanların sokaklarda özgürce dolaşmasını istemiyoruz."