- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
Felicia hangi ülkenin?
Felici Köpek Maması Türkiye'de kurulmuştur. Kurucusu Murat Gönenbaba, Kedi – Köpek maması üretimiyle önemli bir hamle yaparak Felicia markasını Türk Pet Sektörüne kazandırdı. Felicia'yı pet yaşamında önemli bir yere sığdırarak dostlarınıza sağlıklı bir besin geliştirdi.
Felicia iyi bir mama mı?
felicia da sıfır tüy dökme. inanılmaz işe yaradı. teşekkürler felicia

En iyi kedi maması markası nedir?
En iyi kedi mamalarına gelecek olursak : Hill's Pet Nutrition. Özellikle idrar yolları, kilo ya da sindirim problemleri yaşayan kediniz için tercih edebileceğiniz Hill's mamalar, en iyi kedi mamaları arasında gösteriliyor. Yüksek protein oranıyla dikkat çeken Hill's minik dostunuz için eksiksiz bir beslenme sunuyor.
Felicia ne anlama gelir?
Felicia isminin anlamı "mutlu şeyler" anlamına gelen felicia nötr çoğul formunda tempora felicia deyimiyle "mutlu" anlamına gelen Latince sıfat felix'den "mutlu" anlamına gelir.
Felicia mama ishal yapar mı?
Felicia Pet Food Mama İshal ve Kusma Kedime 1.5 yıl yedirdim somonlu kısırlaştırılmış Felicia mamayı sürekli kusma ve ishal şikayeti oluyordu. Mamadan kaynaklandığını çok geç anladım. Veterinere götürdüğümde bu mamanın kusma ve ishali çok yaptığını söyledi.
Felicia kısırlaştırılmış kedi maması nasıl?
Felicia kisir somonlu kedi maması sanırım ürün değişikliğine gitmiş ve önceki ürüne göre hem boyut hem de koku hem de renk olarak ciddi değişiklik var. Benim kedim sürekli bu mamadan yemesine rağmen yeni gelen mamayı asla yemedi ve boyut olarak kopek maması gibi olmuş.
En İyi Köpek Maması Hangisi?
- Mystic Yavru Köpek Maması Petzzshop.
- Mera Pure Sensitive Köpek Maması Petzzshop.
- 3. Acana Wild Prairie Köpek Maması
- Hill's Urinary Care Köpek Maması
- 5. Royal Canin Puppy Maxi Köpek Maması
- 6. N&D Pumpkin Köpek Maması
- LaVital Salmon Formula Köpek Maması
- 8. Orijen Small Bites Köpek Maması
Hangi kedi maması?
En İyi 8 Kedi Maması
Kısırlaştırılmış kedi maması nasıl olmalıdır?
Kısırlaştırılmış Kedi Mamasının İçeriği Nasıl Olmalıdır?