- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.489
- Meslek
- Webmaster
Fenerbahçe futbol takımının kaç kupası var?
Fenerbahçe'nin toplamda 28 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Süper Lig'de 19 kez, Millî Küme'de 6, Türkiye Futbol Şampiyonası'nda ise 3 kez birinci olarak Türk futbol tarihinde en çok millî şampiyonluk yaşamış takımdır. Ayrıca, 6 Türkiye Kupası ve 9 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu da bulunmaktadır.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
Balotaj Kurulu Üyeleri
Fenerbahçe dernek mi?
Bu Yönerge yurtiçi ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak Fenerbahçe Taraftar Derneklerinin ,Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ile olan ilişkilerinii düzenler.Yönergede Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği bundan sonra KULÜP,Fenerbahçe Dernekleri ise DERNEK olarak onılacaktır.
Fenerbahçe ilk başkanı kimdir?
1920-1923 Ömer Faruk Efendi.
Gs kaç kupası var?
GALATASARAY'IN KAZANDIĞI KUPALAR, KAÇ KUPASI VAR? Galatasaray Toplam 75 kupa kazanmıştır.
Fenerbahçe yönetim kurulu kaç kişiden oluşur?
Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Erol Bilecik başkan vekili, Burak Kızılhan genel sekreter, Selahattin Baki de basın sözcüsü oldu. Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Fenerbahçe yönetiminde kimler olacak?
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Fenerbahçe A.Ş mi SK mı?
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ya da kısaca Fenerbahçe Sportif AŞ, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sahibi olduğu tüm Fenerbahçe girişimlerini çatısı altında toplayan ortaklıktır. Fenerbahçe Sportif AŞ'nin hisse senetleri Borsa İstanbul'da 2004 Şubat'ında işlem görmeye başladı.
Fenerbahçeyi kuran kim?
Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Songülen, Ayetullah Bey, Necip Okaner, Asaf Beşpınar ve Enver Yetiker tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesi, Moda semtinde kurulan spor kulübü.
Fenerbahçe yeni başkanı kim oldu?
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu. 1871 oyun 824'ünü alan Uğur Dündar başkanlık koltuğuna otururken, Vefa Küçük 799, Nail Kır 122, Sait Yılmaz 117 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2022?
9 Nisan 2022 Cumartesi günü düzenlenecek Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantımız öncesinde Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan ve Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayları ile bir araya geldiler.
Gs kaç kupası var 2021?
2021 Galatasaray kaç kez şampiyon oldu?
28. haftada Gençlerbirliği'ne son dakika golüyle 1-0 yenildikten sonra ligin geri kalanında hata yapmayan Galatasaray, 34 haftanın 26'sını lider tamamlayarak lig tarihindeki 21. şampiyonluğunu elde etti.
Türkiye'de en çok kupa kazanan takım kim?
Süper Kupa'yı şimdiye dek en çok kazanan takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, ilk organizasyonda Beşiktaş'a boyun eğmesine rağmen sonraki süreçte kupayı 6 kez kazanma başarısı gösterdi. Galatasaray, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016 ve 2019'da Süper Kupa'yı müzesine götürdü.