Son Konular

Fenerbahçe'de Hamdi Akın'dan istifa iddialarına jet hızıyla cevap

Credits
1.230.370
fenerbahce-den-hamdi-akin-dan-istifa-iddialarina-18757058_5987_amp.jpg

Süper Lig devi Fenerbahçede Yönetim Kurulunda yer alan Acun Ilıcalının ardından Sait Ergun Özen ve Hamdi Akının da istifa edeceği iddia edilmişti. Hamdi Akından bu iddialara ilişkin cevap geldi.

İSTİFA HABERLERİNİ YALANLADISosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hamdi Akın, hakkındaki istifa haberlerine cevap vererek, "Sanırım Fenerbahçe Yönetim Kurulunda bir çözülme olsun istiyorlar ancak hiç sanmıyorum." sözlerini sarf etti.

STAT YENİLEME ÇALIŞMALARINDA ROL ÜSTLENİYORFenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Akın, Sarı-lacivertlilerin stat ve arazi yenileme çalışmalarında rol üstleniyor.

Akın, Fenerbahçe'nin geleceği için çalışmalarına devam ederken, istifa iddialarını yalanladığı paylaşımıyla da taraftarlara güvence vermiş oldu. Yönetim kurulunda yaşanan herhangi bir değişiklikle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle, Hamdi Akın'ın görevine devam edip etmeyeceği konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kırşehir'de Firari Hükümlü Jandarma Tarafından Yakalandı

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde örtü yangını