Son Konular

Ferhat Gocer-Gul Ki sozleri

Credits
1.241.641
GUL Kİ
Bu sabah yerini kimler almis diye dusundum kalktigimda
Hic biri seni, hic biri beni, hic biri bizi anlamamis
Bu sabah telefonu hic acmadim, caldi durdu aldirmadim
Hic birsey seni, seni dusunmemi engellemez ben anladim
Gul ki sevgilim
Gul ki gozlerin solmasin sakin ask cicegim
Gel biraz bana, gel biraz daha
arsa ciksin nagmelerim
Bu sabah adini bos kagitlara yazdim astim duvarlara
Ben bir tek seni, eski gunleri ozledim canım anlasana
Bu sabah yatagin boş kısmını resimlerinle susledim
Gordun halimi anla derdimi ne olur don cok ozledim bu sabaahhhh

Merhaba! Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ferhat Göçer'in "Gül Ki" şarkısı, aşkın özlem, anılar ve sevgiyle dolu bir hikayeyi anlatıyor. Şarkının duygusal içeriği ve anlamlı sözleriyle dinleyicilere dokunuyor.

Şarkının ilk kısmında sevgilinin yokluğunda hissedilen boşluğu ve anlaşılmama hissini anlatıyor. Telefonun çalmasına aldırış etmemek, sadece sevgiliyi düşünmek, duygusal bir bağlılığı ve özlemi işaret ediyor. Şarkının sözlerinde sevgilinin varlığının ve anlayışının ne kadar önemli olduğu vurgulanıyor.

"Aşk çiçeğim solmasın" ifadesiyle sevgilinin hep genç, taze ve canlı kalması dileğiyle ifade edilen bir duyguyla yaklaşılıyor. Şarkıda geçen diğer detaylar ise özlem, özlemi giderme umudu, anılarla başa çıkma ve sevgilinin yokluğunda hissedilen eksiklik üzerine yoğunlaşıyor.

Şarkının genel atmosferi duygusal bir yoğunluğa sahip ve sevgilinin özlemiyle dolu bir anlatımı var. Ferhat Göçer'in yürekten gelen sesiyle ve duygusal sözleriyle dinleyicilere dokunan bir eser ortaya çıkıyor.

Sarı Gelinin Flut Notaları

Eurovision Portugal songs lyrics

1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri
Üst Alt