Modoratör
Tanınmış Üye
Ünlü türkücü Ferhat Güzel ile sevgilisi Nurten Aksoy, darp iddiasıyla karşılıklı birbirinden şikayetçi oldukları davada hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan Güzel, "Elindeki bir poşetle yüzüme doğru vurdu, bana bir erkek vurdu zannettim" dedi.Ferhat Güzel kimdir nerelidir?
Ferhat Güzel kimdir nerelidir?Ferhat Güzel 1973 yılında Şanlıurfa Suruç'ta dünyaya geldi. Hüküm Giymişim, Dermanım Ol şarkılarıyla tanındı. İbo Show programının vazgeçilmez simalarından olan Ferhat Güzel, konuk olarak katıldığı Sinema filmleriyle de biliniyor.
Safiye Soyman oğlu ne hastası?
Safiye Soyman oğlu ne hastası?Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 23 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu. Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz'e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.
Safiye Soyman ve Faik Öztürk neden evlenmiyor?
Neden evlenmedikleriyle alakalı Safiye Soyman şu yanıtı vermişti: "Boşanmamak için evlenmiyorum, çünkü engelli bir oğlum var. Evlenmememde oğlumun etkisi büyük. Ancak ben ne metres hayatı yaşıyorum, ne de nikâhsız çocuk yapıyorum. Kimsenin üstüne kuma da gitmedim.Ferhat Güzel kiminle evli?
Ferhat Güzel kiminle evli?ÖZEL YAŞAMI. 1973 doğumlu olan Ferhat Güzel, 2021 yılı itibarıyla 48 yaşındadır ve bekardır. Bir süredir Nur Aksoy ile beraberdir.
Safiye Soyman'ın oğlu neden rahatsız?
Safiye Soyman'ın oğlu neden rahatsız?Şarkıcı Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 19 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu.
Safiye Soyman'ın oğlu neden özürlü?
Oğlu yatalak oldu Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 23 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu. Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz'e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.Nur Aksoy kaç yaşında?
Nur Aksoy kaç yaşında?20 yaşında olan Nusel Aksoy aslen Mardin'li. Genç fenomenin TikTok uygulamasında binlerce takipçisi bulunuyor.
Izel kaç yaşında şu an?
Izel kaç yaşında şu an?53 yaşında (29 Nisan 1969)İzel / Yaş
Mahmut Tuncer Alevi midir?
Malatya'dan Urfa'ya göç etmiş Türkmen kökenli bir ailenin çocuğu olan Tuncer, Karakeçili aşireti'dendir.Mahmut Tuncer evli mi kaç çocuğu var?
Mahmut Tuncer evli mi kaç çocuğu var?Flash TV'de eğlence programı sunmaktadır.Ses sanatçılığının yanı sıra 20 film ile başrol oyuncusu olarak rol alan sanatçının 80 tane bestesi bulunmaktadır. Işıl Tuncer ile evli olan Mahmut Tuncer, dört çocuk sahibidir.
Harun Soyman nasıl hastalandı?
Harun Soyman nasıl hastalandı?Şarkıcı Safiye Soyman'ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz'ün hayatı, yaklaşık 19 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu. Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz'e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.
MS hastalığı belirtileri nedir?
Bunlar arasında halsizlik, karıncalanma, uyuşma, duyu eksikliği, denge bozukluğu, çift görme, görme azlığı, konuşma bozukluğu, titreme, kol ve bacaklarda sertlik, güçsüzlük, idrar kaçırma veya yapamama, erkeklerde cinsel güç azlığı sayılabilir. Tanımlanan belirtilerin bir ya da birkaçına birlikte rastlanabilir.Faik Öztürk ne kanseri?
Faik Öztürk ne kanseri?Öztürk ise "Prostat iyi huylu çıktı.