- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.172
- Meslek
- Webmaster
Feyhan Kalpaklıoğlu kimdir?
Feyhan Kalpaklıoğlu, 49 yaşında, evli, iki çocuk annesi bir kadın… Gıda ve boya sektörünün en büyük üreticilerinden Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı. Holding'in kurucusu babası Selçuk Yaşar'dan başkanlık görevini alalı henüz bir yıl olmadı.
Idil Yiğitbaşı kimin kızı?
YAŞAR Holding'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Selçuk Yaşar'ın küçük kızı. 1964 doğumlu olan Yiğitbaşı, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 1989'da Indiana Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamladı.
Rana Yiğitbaşı kimdir?
İdil Yiğitbaşı'nın kızı Rana Yiğitbaşı da DYO'da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak mesai yürütüyor. Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Yaşar Holding'e 4'üncü kuşağın ilk temsilcisi olarak 2011'de girmiş.
Feyhan Yaşar kimin kızı?
FEYHAN HANIM İŞBAŞINDA Oğlunu yönetimden aldıktan sonra Selçuk Yaşar, büyük kızı Feyhan Kalpaklıoğlu'na (Yaşar) verdi koltuğunu.
Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu eşi kimdir?
Feyhan Hanım, altı ay önce 20 küsur yıldır evli olduğu eşi Nedim Kalpaklıoğlu'ndan boşanmış!
Feyhan Yaşar kaç yaşında?
1955 İzmir doğumlu olan Feyhan Yaşar, İzmir Amerikan Kız Koleji 1974, ve Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi 1978 mezunudur. 9 Eylül Üniversitesinde İktisat Anabilim dalında (1996), yüksek lisans yapmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
Idil Yiğitbaşı babası kimdir?
Babası boya ticareti yapan Selçuk Yaşar ve ailesi 1931 yılında İzmir'e taşındı….
Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?
Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kızı ve Mustafa Selim Yaşar (d. 1956) adında bir oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı 'nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı 'nın kurucusudur.
Idil Yigitbasi kimdir?
Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı Nisan 2015 tarihinden bu yana Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Yaşar Topluluğu şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan ve üyelikleri görevlerini sürdürmektedir.
Koral Kalpaklıoğlu babası kimdir?
Feyhan Yaşar kim?
Uzun yıllar Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları'nda görev alan Feyhan Yaşar, 2014-2021 yılları arasında Yaşar Holding Başkan Vekili olarak görev yaptı. Feyhan Yaşar Ocak 2022 tarihi itibarıyla Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Ayrıca Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları'nda da görev almaktadır.
Selim Yasarin babası kimdir?
Feyhan Yaşar Kimdir?
Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almıştır. Feyhan Yaşar; Hedef Ziraat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili, HDF FZCO Yönetim Kurulu Başkanı, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Selim Yaşar kimin oğlu?
Mustafa Selim Yaşar kimdir, 1956'da İzmir'de dünyaya geldi. Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar ve Zuhal Yaşar'ın oğludur.
Durmuş Yaşar'ın kaç çocuğu var?
Selçuk YaşarDurmuş Yaşar / Çocukları