Son Konular

Feyza Çıpa Kimdir?

Credits
1.258.181
Feyza Çıpak Biyografisi
Feyza Çıpa 24 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu Bahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldıAyrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur
Feyza Çıpa 2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır ayrca yılında da Fox Tv'deUygun Adım Aşk dizisinde 2 birim rol aldı oradada Merve karakterini canlandırmıştırAyrıca baba Ocağı dizisinden rol arkadaşı olan Selim Gülgörenin yılında Tasa adlı klibinde oynadı
*

Feyza Çıpa, 24 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Bahçelievler Lisesi mezunu olarak eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İşletme bölümünden mezun olmuştur. Eğitim hayatına devam etmek amacıyla Başkent İrtibat Bilimleri Akademisi'nde eğitim almıştır. Ayrıca tiyatro alanında kendini geliştirmek için Duru Tiyatro Workshoplarına katılmıştır.

Miss Turkey 2007 yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçilen Feyza Çıpa, 2008 yılında Star TV'de yayınlanan "Baba Ocağı" dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2012 yılında ise Fox TV'de yayınlanan "Uygun Adım Aşk" dizisinde 2 birim rol almış ve Merve karakterine hayat vermiştir. Aynı zamanda "Baba Ocağı" dizisinden rol arkadaşı olan Selim Gülgören'in 2011 yılında "Tasa" adlı klibinde rol almıştır.

TuvaLet =)))

Açmaz Nedir

1. Konular

1. 1.282.783
  2. Mesajlar

1. 1.683.558
  3. Kullanıcılar

1. 32.192
  4. Son üye

Geri
Üst Alt