- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.174
- Meslek
- Webmaster
Filistine nasıl yardım edebilirim?
Filistinli bir ailenin 1 aylık gıda masrafı 230 TL olarak belirlendi. AFAD web sitesi üzerinden istediğiniz tutarda bağış yapabilir ya da Filistin yazıp 1866'ya mesaj göndererek kampanyaya 10 TL katkıda bulunabilirsiniz.
Filistine gitmek için ne gerekli?
Filistin'e seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Filistin'deki işgalci güç statüsündeki İsrail vizesi almaları gerekmektedir. Filistin'i ziyaret edecek olan vatandaşlarımız bölgede işgalci güç olan İsrail tarafından gerçekleştirilebilen askeri operasyonlar hususunda dikkatli olmalıdırlar.
Filistine gönüllü Nasıl Gidilir 2021?
Filistin'e Gönüllü Nasıl Gidilir? Filistin'e gönüllü gidebilmek için her şekilde İsrail vizesi şarttır. İsrail vizesi alırken de Filistin'e geçeceğinizi vize dilekçenizde belirtmeniz gerekmektedir. Bunu belirtmezseniz İsrail'e gideceğiniz de düşünülecektir.
Gazzeye yardımlar ulaşıyor mu?
Gazze halkının sıkıntılarının giderilmesi adına çeşitli projeler üreten Gazze Ofisi, acil ve sağlık yardımları yanı sıra ofise ait 1 eğitim merkezi ile 2 bini aşkın Filistinlinin düzenli olarak eğitim almasına ve meslek öğrenmesine olanak sağlıyor. Gelin, Gazze'de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olalım.
Filistin'e nasıl gidilir 2021?
Filistin'e doğrudan uçuşlar yoktur. Çünkü ülkede hava limanı bulunmamaktadır. Bu yüzden uçak ile Filistine'e gitmek isteyenler önce Tel Aviv ya da Ürdün'e iniş yapmalı buradan da kara yolu ile aktarma yaparak Filistin'e ulaşım sağlamalıdır.
Afrikaya yardım için nasıl gidilir?
Afrika Kıtlık Yardımı
- Bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları),
- Türk Kızılay internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle,
- 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından,
Kızılay yardım ediyor mu?
Pandemi dolayısıyla işsizlere ve muhtaçlara sosyal destek ödemeleri yapan Kızılay; nakdi yardımlarını sürdürüyor. Yoksul ve muhtaç vatandaşlara para yardımının yanı sıra gıda ve erzak, barınma yardımı gibi birçok alanda da yardımlar sunan Kızılay; 81 ildeki temsilcilikleri ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.