Modoratör
Efsanevi Üye
Filo yönetimi ne yapar?
Filo yönetim sistemi, bir filonun yük optimizasyonu ve planlanması, sorumlu araç kullanımı ve güvenliğin onaylanması gibi süreçlerde uçtan uca hakimiyet sağlıyor. Bu sistem ile ayrıca, araçlarla taşınan yüklerin müşteriye teslimine kadar yönetilmesi ve diğer tüm yardımcı süreçlerin de iyileştirilmesi amaçlanıyor.
Filo Yönetim Sistemi nedir?
Filo Yönetim Sistemi Nedir? Bir filonun yük optimizasyonu ve planlamasından başlayan bir kalite programı ile yükün müşteriye teslimine kadar izlenmesi, yönetilmesi ve diğer tüm yardımcı süreçlerin sırasını, birbirleri ile ilişkisini, ölçümlerini ve tüm süreçlerin iyileştirilmesini amaçlayan bir yönetim sistemidir.
Filo yönetimi nasıl yapılır?
Yüksek eğitimli ve deneyimli uzman ekip ile 24/7/365 araç kullanıcılarınıza destek verebilmek, tüm sürücü ve araç datasını tek platformda toplamak, sürücü ve araç karnesi oluşturabilmek, etkin filo yönetiminde sağlanması gereken en önemli kriterlerdendir.
Filo hizmetleri ne demek?
Filo hizmetleri ne demek?
Filo kiralama genel olarak şirketler için sunulmuş özel bir hizmet olarak algılansa da şahıslar da bu hizmetten faydalanabilir. Filo kiralama, 12 aydan 48 aya kadar faydalanabileceğiniz uzun dönemli araç kiralama hizmetidir.
Filo bölümünün alt birimleri nelerdir?
Filo bölümünün alt birimleri nelerdir?
İlk etapta Filo Bölümünün işletme içerisindeki yeri kapsamında operasyon, dispozisyon, tamir-bakım ve araç takip alt birimleri incelenmiştir. Depo Bölümü ve işleyişine de geniş ölçüde yer verilere her iki bölümün operasyonel anlamda ne kadar önemli olduğu vurgulanmıştır.
Filo ne demek Muhasebe?
Filo yönetimi, ticari amaçlı kullanılan araçların her türlü finansal, operasyonel birçok işi yönetilmesini sağlayan, yönetirken de filonun takibini kolaylaştıran hizmetlerdir. Özellikle lojistik firmalarında ihtiyaç duyulan bu alan günümüzde birçok işletmenin de tercih ettiği yöntemlerdendir.
Filo yazılımları nelerdir?
Filo kiralama yazılımı, ana hedefi tüm süreçlerin tek ekrandan yönetilmesi olan bir yazılımdır. Filoda yer alan araçların güncel durumları, rezervasyon takvimi, kiralanma geçmişi gibi iş yönetimi araçlarının yanı sıra sigorta ve muayene gibi yasal sorumlulukların da takip edilmesini sağlar.
Filo yönetim sistemlerinin bileşenleri nelerdir?
Motor parametre bilgileri (Canbus)
- Araç anlık tüketimi.
- Toplam araç yakıt tüketimi.
- Motor çalışma saati.
- Araç aks ağırlığı
- Gerçek kilometre bilgisi.
Nakliye filosu ne demek?
Nakliye filosu ne demek?
Hava Kuvvetlerinde uçakların cinsine ve yaptıkları görevlerine göre filolara isim verilir: Avcı filosu, av bombardıman filosu, keşif filosu, nakliye filosu gibi.
Filo Taşımacılık nedir?
Filo Taşımacılık nedir?
Filo Taşımacılık Avrupa, Ortadoğu ve Asya'yı içine alan çeşitli global lokasyonlarda bölgesel lojistik destek hizmetleri sunmaya yetkindir. Araç park alanlarımız, yükünüz varacağı destinasyonlara taşınırken herhangi bir aksamayı önlemek için tam zamanlı bakım hizmetleri sunma konusunda idealdir.