• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

    Değerli Forum Üyeleri,

    Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

    SAAT: 09:05

    "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

    Ruhu Şad Olsun.

    10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Fırın Patatesi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Hünkar Beğendi

T

Buffalo Kanat

T

theking

Fırın Patatesi Tanımı İçin Materyaller
️6 yumru patates (4 e bölünmüş)
️100 gram parmesan (Onsuz da olur)
️3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tutam tuz karabiber ve kırmızı biber tozu

Fırın Patatesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soyulmamış patatesleri yıkayın ve dörde bölün.
Parmesan, zeytinyağı ve baharatları ekleyin ve güzelce karıştırın.
200 derecede yaklaşık 35 dakika çıtır çıtır olana kadar pişirin.
Tavuk yahut sosis ile birlikte kombin edebilirsiniz.
Fırın Patatesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Hünkar Beğendi

T

Buffalo Kanat

  1. Konular

    1. 1.283.949
  2. Mesajlar

    1. 1.687.022
  3. Kullanıcılar

    1. 32.588
  4. Son üye

Geri
Üst Alt