S
SoruCevap
Guest
Fırın Poşetinde Biftek Tanımı İçin Malzemeler
3 adet biftek (Parmak parmak doğranmış)
15 adet mantar (3 e bölünmüş)
1 adet soğan (Ay ay doğranmış)
2 diş doğranmış sarımsak
1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber kekik pulbiber
Fırın poşeti
Fırın Poşetinde Biftek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kaba tüm materyaller konulur ve karıştırılır. Fırın poşetine konulur.
Fırın poşetine 3-4 delik açılır.
200 derece fırında 50 dakika pişirilir. Servise hazırdır afiyet olsun. Tarifler için instagram hesabım damlasimsekakbas hesabımdan takip edebilirsiniz.
Fırın Poşetinde Biftek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet biftek (Parmak parmak doğranmış)
15 adet mantar (3 e bölünmüş)
1 adet soğan (Ay ay doğranmış)
2 diş doğranmış sarımsak
1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber kekik pulbiber
Fırın poşeti
Fırın Poşetinde Biftek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir kaba tüm materyaller konulur ve karıştırılır. Fırın poşetine konulur.
Fırın poşetine 3-4 delik açılır.
200 derece fırında 50 dakika pişirilir. Servise hazırdır afiyet olsun. Tarifler için instagram hesabım damlasimsekakbas hesabımdan takip edebilirsiniz.
Fırın Poşetinde Biftek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı