Son Konular

Fırında Kanat

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Fırında Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo tavuk kanat
2 tane patates
1 tane soğan
1 diş sarımsak
Zeytinyağ
Tuz
Karabiber
Fajita baharatı
Köri
Sıvıyağ
Kekik

Fırında Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kanatların üzerine sıvı yağ dökülür 3 yemek kaşığı fajita baharatı dökülür .
Kekik serpilir 1 diş sarımsak rendelenir.
Tuz ve karabiber de eklenip karıştırılır tepsiye konulur.
Patatesleride orta kalınlıkta dilimlenir .
Üzerine köri ,tuz, karabiber ,zeytinyağ ,1 diş sarımsak rendelenip karıştırılır tepsiye alınır.
1 tane soğanı da dilediğiniz üzere dilimleyip üzerine tuz serpip tepsiye alınır.
Yaklaşık 50 dk 180 derecede pişirilir denetimli pişirmenizi tavsiye ederim herkesin fırını farklı pişme derecesine sahiptir afiyet olsun
Fırında Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Fit Tava Simit

T

Kayseri Yağlaması

  1. Konular

    1. 1.280.406
  2. Mesajlar

    1. 1.676.986
  3. Kullanıcılar

    1. 31.645
  4. Son üye

Geri
Üst Alt