Son Konular

Fırında Karnabahar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Yarım karnabahar
1 adet havuç
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tozbiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı köri
4 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharları bölelim havuçları doğrayalım yıkayalım.
Borcama serdiğimiz karnabahar ve havuçların üzerine sıvı yağı ve baharatları ekleyip karıştıralım.
200 derece fırına atalım sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
Sarımsakları ezip yoğurda karıştıralım.
Fırından çıkardığımız sebzelerimizi servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirelim. Afiyet olsun.
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kırmızı Mercimek Çorbası

S

Avcı Kebabı

  1. Konular

    1. 1.263.118
  2. Mesajlar

    1. 1.659.692
  3. Kullanıcılar

    1. 31.276
  4. Son üye

Geri
Üst Alt