T
theking
Guest
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
Sosu için;
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı un
2 adet yumurta
1 çay bardağı na yakın sıvı yağ
Tuz, pulbiber
Üzeri için;
1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı keselim küçük kesimlere ayırıp tencereye koyup yıkayalım .
Sonra üzerine biraz tuz ve su ekleyip ateşe koyalım kaynaması için.
Pişince süzüp soğumasını bekleyelim.
Geniş bir kaba kaşar peyniri hariç öbür sosu için olan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
Soğuyan karnabaharları sosa bandırıp borcama dizelim.
Sostan kalan olursa üzerine gezdirelim.
200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Rendelenmiş kaşarları üzerine ekleyip 10 dk daha kızarmasını bekleyelim.
Kızardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz .
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet karnabahar
Sosu için;
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı un
2 adet yumurta
1 çay bardağı na yakın sıvı yağ
Tuz, pulbiber
Üzeri için;
1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı keselim küçük kesimlere ayırıp tencereye koyup yıkayalım .
Sonra üzerine biraz tuz ve su ekleyip ateşe koyalım kaynaması için.
Pişince süzüp soğumasını bekleyelim.
Geniş bir kaba kaşar peyniri hariç öbür sosu için olan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
Soğuyan karnabaharları sosa bandırıp borcama dizelim.
Sostan kalan olursa üzerine gezdirelim.
200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Rendelenmiş kaşarları üzerine ekleyip 10 dk daha kızarmasını bekleyelim.
Kızardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz .
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı