Son Konular

Fırında Karnabahar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
1 adet karnabahar
Sosu için;
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı un
2 adet yumurta
1 çay bardağı na yakın sıvı yağ
Tuz, pulbiber
Üzeri için;
1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabaharı keselim küçük kesimlere ayırıp tencereye koyup yıkayalım .
Sonra üzerine biraz tuz ve su ekleyip ateşe koyalım kaynaması için.
Pişince süzüp soğumasını bekleyelim.
Geniş bir kaba kaşar peyniri hariç öbür sosu için olan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
Soğuyan karnabaharları sosa bandırıp borcama dizelim.
Sostan kalan olursa üzerine gezdirelim.
200 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Rendelenmiş kaşarları üzerine ekleyip 10 dk daha kızarmasını bekleyelim.
Kızardıktan sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz .
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Tarhanalı Bebek Omleti + 8 Ay

T

Tel Tel Açma Tarifi

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Su Böreği Lezzetinde Fırında Makarna Tanımı İçin Materyaller 1 paket haşlanmış makarna 4 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt 100 gram rendelenmiş peynir ( tercihen keçi peyniri yoksa kaşar peyniri ) 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine : 200 gram rendelenmiş kaşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
theking
T
T
  • Soru Soru
Fırında Börek Tadında Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket haşlanmış makarna 4 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt 100 gram rendelenmiş peynir 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
theking
T
S
  • Soru Soru
Karnabahar Graten Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk karnabahar 1 tutam maydanoz 2 yemek kaşığı süt (karnabaharı haşlamak için) 1 su bardak yoğurt 1 su bardak süt Yarım bardak sıvı yağ 1 su bardaktan biraz az un 1 paket kabartma tozu Kimyon Karabiber Tuz Su İsteğe nazaran üzeri için rende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
SoruCevap
S
  • Soru Soru
Hünkar Beğendi Tarifi Osmanlı mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan Hünkar Beğendi, patlıcanın eşsiz aromasıyla birleşen yumuşacık etin enfes buluşmasıdır. Bu yemek, hem görkemli sunumuyla hem de lezzetiyle sofraların baş tacı olmaya aday. Malzemeler 500 gr kuzu eti (kuşbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
S
  • Soru Soru
Güveçte Patates Püreli Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için Yarım kg kıyma 1 adet yumurta 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karbonat Patates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.280.867
  2. Mesajlar

    1. 1.677.971
  3. Kullanıcılar

    1. 31.724
  4. Son üye

Geri
Üst Alt