Son Konular

Fırında Kıymalı Kaşarlı Kabak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Kıymalı Kaşarlı Kabak Tanımı İçin Malzemeler
3-4 adet kabak
Yarım kg kıyma
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
Kaşar rendesi
Zeytinyağı
Tuz

Fırında Kıymalı Kaşarlı Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklar çizgili halde soyulup yuvarlak yuvarlak dilimlenir.
Tepsiye yerleştirilir.
Soğan ve biberle pişirilen kıyma kabakların üzerine yayılır.
180° fırında 25 dk pişirilir.
Süre sonunda kaşarlar eklenir ve erimesi için bi 5 dk daha pişirilir. Sıcak servis edilir.
Fırında Kıymalı Kaşarlı Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Probiyotik Pancar Kvass (Bağırsak Dostu Diyetlere Uygun)

S

Çorbanın Yanına En İyi Yakışan Ekmek Ciabatta

  1. Konular

    1. 1.282.778
  2. Mesajlar

    1. 1.683.513
  3. Kullanıcılar

    1. 32.182
  4. Son üye

Geri
Üst Alt