Son Konular

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı İçin Malzemeler
20-25 tane tavuk kanadı
Sosu için
5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
2 diş ezilmiş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz(baharatları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kanatlarımızı güzelce yıkıyoruz ve suyunu süzdüyoruz.
Derin bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
Sos için tüm materyalleri karıştıyoruz.
Kanatlarımızı tek tek sosumuza buluyoruz.
En son bulama bittikten sonra kalan sosumuzun içine kanatlarımızın hepsini katıp yeterlice karıştıyoruz.
Üstünü kapatıp 3 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Dinlenen kanatlarımızı tepsiye tek tek diziyoruz.
200 derece fırına veriyoruz.
Üstü kızaran kanatlarımızı çıkarıp aykırı çevirip tekrar fırına veriyoruz.
İki tarafı da güzelce kızaran kanatlarımızı çıkarıyoruz ve servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Lokanta Usulü Mercimek Çorbası

S

Coco Copslu Magnolia

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Kış Çorbası (Bebek Ve Çocuklarda Çok Sevecek) Tanımı İçin Malzemeler 2 orta uzunluk patates 1 orta uzunluk soğan 2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı mısır unu 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Et yada tavuk suyu yoksa olağan su knor bebekler yemeyecekse koyabilirsiniz Üzeri için: 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
10 Dakikada Hazırla At Fırına Fırında Tavuk Patates Tanımı İçin Malzemeler 1-1,5 kg tavuk baget 3 adet orta uzunluk patates 2 adet yeşil biber 8-9 adet çeri domates 1-2 diş sarımsak Sosu için; 1,5 su bardağı sıcak su Yarım yemek kaşığı tereyağ ( 3 yemek kaşığı zeytinyağ/sıvı yağ da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tavuk Suyuna Çorba Tanımı İçin Malzemeler 2 adet havuç 1 kahve fincanı un 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 10 kepçe tavuk suyu Yarım limon suyu ve limon kabuğu Didiklenmiş tavuk Tuz Karabiber Üzerine; Maydanoz Tavuk Suyuna Çorba Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tane Tane Kısır Tanımı İçin Malzemeler 1-2 su bardağı ince bulgur 1 adet sivri biber Yarım demet yeşil soğan 1 adet salatalık 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı nar ekşisi 1 tatlı kaşığı limon suyu Kıvırcık / marul Tuz Tane Tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Fırında Börek Tadında Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket haşlanmış makarna 4 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 2 su bardağı süt 100 gram rendelenmiş peynir 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
theking
T
  1. Konular

    1. 1.281.773
  2. Mesajlar

    1. 1.680.050
  3. Kullanıcılar

    1. 31.874
  4. Son üye

Geri
Üst Alt