Son Konular

Fırında Makarna (Beşamel Soslu)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Fırında Makarna (Beşamel Soslu) Tanımı İçin Malzemeler
1 paket makarna
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 yemek kaşığı un
1.5 su bardağı süt
1 kalıp kaşar peynir
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Fırında Makarna (Beşamel Soslu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Makarnayı haşlıyoruz.
Sonra tereyağı ve sıvı yağını tencereye koyup yağı eritiyoruz ( kısık ateş )
Üzerine un ek ediyoruz, yoğunlaşınca sütü ek ediyoruz.
Katılaştığında tuz ve karabiberi koyuyoruz.
Makarnayı kare borcama koyup üzerine beşamel sosunu ve kaşar peynirini rendeleyip ek ediyoruz.
180 derece fırına atıyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Makarna (Beşamel Soslu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

İrmik Tatlısı (Çikolata Kaplı)

S

Fırında Mangal Soslu Tavuk Kanat Yemeği

  1. Konular

    1. 1.281.064
  2. Mesajlar

    1. 1.678.357
  3. Kullanıcılar

    1. 31.740
  4. Son üye

Geri
Üst Alt