S
SoruCevap
Guest
Fırında Sebzeli Tava Tanımı İçin Malzemeler
250 gr kıyma
2 tane patates
1 tane havuç
1 adet domates
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
Karabiber kırmızı pul biber tuz
1 yemek kaşığı salça
Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
2 küp tereyağ
1 çay bardağı su
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri küp küp doğrayıp ,soğanı sarımsağı ben rondodan çektim.
Önce kıymayla kardım.
Sonra doğradığınız sebzelerle tüm yan gereçlerle karın.
Fırın tepsisine döşeyin.
Üzerine tereyağ modülleri koyun.
Üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
45dk sonra üzerindeki kağıdı alın ve üzeri kızarana kadar daha pişirin. Ben üzerine kaşar rendelemek istemedim lakin dilerseniz üzerine kaşar rendeleyin sık görünür. Kolay gelsin afiyetle yiyin.
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250 gr kıyma
2 tane patates
1 tane havuç
1 adet domates
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
Karabiber kırmızı pul biber tuz
1 yemek kaşığı salça
Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
2 küp tereyağ
1 çay bardağı su
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri küp küp doğrayıp ,soğanı sarımsağı ben rondodan çektim.
Önce kıymayla kardım.
Sonra doğradığınız sebzelerle tüm yan gereçlerle karın.
Fırın tepsisine döşeyin.
Üzerine tereyağ modülleri koyun.
Üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
45dk sonra üzerindeki kağıdı alın ve üzeri kızarana kadar daha pişirin. Ben üzerine kaşar rendelemek istemedim lakin dilerseniz üzerine kaşar rendeleyin sık görünür. Kolay gelsin afiyetle yiyin.
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı