Son Konular

Fırında Sebzeli Tava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Fırında Sebzeli Tava Tanımı İçin Malzemeler
250 gr kıyma
2 tane patates
1 tane havuç
1 adet domates
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
Karabiber kırmızı pul biber tuz
1 yemek kaşığı salça
Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
2 küp tereyağ
1 çay bardağı su

Fırında Sebzeli Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri küp küp doğrayıp ,soğanı sarımsağı ben rondodan çektim.
Önce kıymayla kardım.
Sonra doğradığınız sebzelerle tüm yan gereçlerle karın.
Fırın tepsisine döşeyin.
Üzerine tereyağ modülleri koyun.
Üzerini yağlı kağıt ile kapatın.
45dk sonra üzerindeki kağıdı alın ve üzeri kızarana kadar daha pişirin. Ben üzerine kaşar rendelemek istemedim lakin dilerseniz üzerine kaşar rendeleyin sık görünür. Kolay gelsin afiyetle yiyin.
Fırında Sebzeli Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Ispanaklı Tart Kek

S

Peynirli Zeytinli Pankek

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Fırında Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Materyaller 6 adet dondurulmuş piliç ızgara tava Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı tuz Başka gereçler; 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Pratik Tepside Sebzeli Köfte Tanımı İçin Malzemeler 300 gram kıyma 2 adet büyük patates 1 adet soğan Yarım su bardağı bezelye Yarım su bardağı ekmek kırığı 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz (artırabilirsiniz) 1 çay kaşığı kimyon Kara biber Toz biber Köri sarımsak tozu yoksa 2 diş rende sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Tavuklu Sebzeli Patates Oturtma Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsü (200-250 gram) Sıvıyağ 250 gram mantar Yarım kırmızı kapya biber Havuçlu bezelye (konserve kullandım) Yarım yemek kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 1 çay kaşığı tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Arap Tava (Mükemmel Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo kıyma 1 adet kapya biber 1 adet yeşil biber 1 adet büyük uzunluk soğan 2 adet patates 3 adet domates 4 diş sarımsak 1 er çay kaşığı kekik, kırmızı biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
  • Soru Soru
İmam Bayıldı, Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olup, patlıcanın zeytinyağı ve sebzelerle buluştuğu hafif ve aromatik bir yemektir. Rivayete göre, bu lezzeti tadan imamın bayıldığı söylenir. Malzemeler 4 adet orta boy patlıcan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.511
  3. Kullanıcılar

1. 31.820
  4. Son üye

Geri