Florte sabah ne yazilir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
39
Meslek
Webmaster

Flörte sabah ne yazılır?

Sevgili İçin Günaydın Mesajları Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın… Her günüme adını yazdım, güneşimde sen oldun yıldızım da sensin sevgilim. Günaydınlar. Günaydın yeni doğan masum tatlı güneşim…

Günaydınlar efendim ne demek?

değerli yazar arkadaşları selamlama cümlesidir. herkese günaydın. Size de günaydın dedittirir. size de günaydın dedirten yazarlara, teşekkür ederim efendim cevabını verdirtir.
Saat kaçtan sonra günaydın denir?
Tünaydın kelimesi iyi geceler anlamına gelse de genellikle 13.00 ile 19.00 saatleri arasında kullanılır.

GÜNAYDIN MESAJLARI Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana.. Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın. Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ayısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.

Sabah sevgiliye ne yazılır?

Sevgiliye Günaydın Mesajı Kısa Sözler

Günaydın diyen birine ne denir?

+ sana aydın tabi, hayat sana güzel mını sikim. -hayırlı sabahlar. +tamam ozaman.
Iki N ile Günaydın ne demek?
iş hayatında uzun süre çalışan kişiler bu günaydınları ayırt etmekte zamanla profesyoenlleşir. 2 n'yi arka arkaya nasıl seslendirdiklerini merak ettiğim insanların altına yazdığı başlık. edit: harf hatası giderildi. her ikiside yazan kişinin uyandığını gösterir.

Sevgili Ne Günaydın Mesajları?

Bir gün seninle sonsuza dek uyanmak dileğimle, günaydın can parçam. Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım. Canım sevgilim, çiçeğim, günaydın. Senin günün aydın olsun ki ben de mutlu ve neşeli olayım.

Sevgiliye nasıl Günaydın yazılır?

sevgiliye esprili günaydın mesajları Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkım. Günün aydın olsun! Bugün benden sana özel bir armağan olsun. Günaydınlar benim tatliş bebeğim.
Uzaktaki sevgiliye ne yazılır?
Uzaktan Sevmekle İlgili Sözler

Ari sokunca neden kizarir?

Gunaydin selam yerine gecer mi?

1. Konular

1. 1.280.274
  2. Mesajlar

1. 1.677.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.513
  4. Son üye

Geri