Fresa ne demek?
Freşa Doğal Maden Suyu; Bursa’nın İnegöl İlçesi Kurşunlu Beldesinde bulunan bu kaynak 2007 senesinden beri şişelenmektedir. Litresinde 4300 mg. gibi oldukça yüksek bir mineral içeriği bulunmaktadır kalsiyumlu, sodyumlu, magnezyumlu, bikarbonatlı zengin mineralli su olarak tanımlanmaktadır.Freşanın sahibi kim?
Meyveli maden suyu markası Freşa’nın sahibi Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri, Giresun ve Bursa’daki fabrikalarında 10 milyon dolarlık makine ve ekipman yatırımı yaptı.Inişdibi maden suyu nerede satılıyor?
Inişdibi maden suyu nerede satılıyor?Freşa İnişdibi Limonlu Maden Suyu 6X200 ml – A101.
Freşa hangi ülkenin malı?
Maden suyu tutkunlarının yakından tanıdığı Giresun menşeli ‘İnişdibi’ markasını 1997’de bünyesine katan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri A.Ş., Freşa şemsiyesi altında Türkiye’de ilk doğal meyve aromalı maden suyu üretimini gerçekleştiren kuruluşlardan biri…İnişdibi maden suyu kimin?
Gıda toptancılığı yaparken bir nişan töreninde Giresun’un maden suyu İnişdibi’ni satın almaya karar veren Hasan Çakırmelikoğlu, ardından Freşa’yı yarattı. Yurtdışında çok talep gördüklerini belirten Freşa Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Karadeniz inadım tuttu, global su markası yaratacağım.Freşa soda hangi firmanın?
Freşa soda hangi firmanın?Freşa – Aç bir freşa, hayatını yaşa! 1962 yılından beri şişelenmekte olan İnişdibi Doğal Maden Suyu, Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmesi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından 1997’de devralınmıştır.
Freşa soda Türk malı mı?
Freşa soda nerede satılır?
Getir.Freşa maden suyu nerede üretiliyor?
Freşa maden suyu nerede üretiliyor?Giresun ve Bursa’daki tesislerinden 20 ülkeye ihracat yapan Freşa, 10 milyon dolar değerinde ek yatırımla saatte toplam 277 bin şişe/kutu üretim kapasitesine ulaştı