Son konular

Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Fresa ne demek?

Modoratör

New member

Fresa ne demek?​

Freşa Doğal Maden Suyu; Bursa’nın İnegöl İlçesi Kurşunlu Beldesinde bulunan bu kaynak 2007 senesinden beri şişelenmektedir. Litresinde 4300 mg. gibi oldukça yüksek bir mineral içeriği bulunmaktadır kalsiyumlu, sodyumlu, magnezyumlu, bikarbonatlı zengin mineralli su olarak tanımlanmaktadır.

Freşanın sahibi kim?​

Meyveli maden suyu markası Freşa’nın sahibi Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri, Giresun ve Bursa’daki fabrikalarında 10 milyon dolarlık makine ve ekipman yatırımı yaptı.

Inişdibi maden suyu nerede satılıyor?​

Inişdibi maden suyu nerede satılıyor?
Freşa İnişdibi Limonlu Maden Suyu 6X200 ml – A101.

Freşa hangi ülkenin malı?​

Maden suyu tutkunlarının yakından tanıdığı Giresun menşeli ‘İnişdibi’ markasını 1997’de bünyesine katan Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri A.Ş., Freşa şemsiyesi altında Türkiye’de ilk doğal meyve aromalı maden suyu üretimini gerçekleştiren kuruluşlardan biri…

İnişdibi maden suyu kimin?​

Gıda toptancılığı yaparken bir nişan töreninde Giresun’un maden suyu İnişdibi’ni satın almaya karar veren Hasan Çakırmelikoğlu, ardından Freşa’yı yarattı. Yurtdışında çok talep gördüklerini belirten Freşa Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Karadeniz inadım tuttu, global su markası yaratacağım.

Freşa soda hangi firmanın?​

Freşa soda hangi firmanın?
Freşa – Aç bir freşa, hayatını yaşa! 1962 yılından beri şişelenmekte olan İnişdibi Doğal Maden Suyu, Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmesi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından 1997’de devralınmıştır.

Freşa soda Türk malı mı?​

Freşa soda nerede satılır?​

Getir.

Freşa maden suyu nerede üretiliyor?​

Freşa maden suyu nerede üretiliyor?
Giresun ve Bursa’daki tesislerinden 20 ülkeye ihracat yapan Freşa, 10 milyon dolar değerinde ek yatırımla saatte toplam 277 bin şişe/kutu üretim kapasitesine ulaştı

Freşa maden suyu helal mi?​

Giresun İnişdibi tesisimiz ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi, ISO 10002 müşteri memnuniyeti yönetim sistemi, helal belgesi ve kosher belgelerine sahip olarak; mineral özelliği ön planda olan İnişdibi Doğal Mineralli su ile sağlıklı ve lezzetli ürünlerin son teknoloji ile …

Inişdibi maden suyu iyi mi?​

İnişdibi hoş tasarımı ve tazelik veren etkisiyle içiminden en fazla hoşlanacağınız maden suları arasında yer alıyor. Ayrıca sodyum oranı piyasada bulunan diğer maden sularına oranla oldukça düşük.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Freşa, özellikle Giresun menşeli İnişdibi markasını 1997 yılında bünyesine katan ve Türkiye'de ilk doğal meyve aromalı maden suyu üretimini gerçekleştiren Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri A.Ş. tarafından üretilen bir içecektir. Freşa'nın ana işletmesi Giresun ve Bursa'da bulunan tesislerinde faaliyet göstermektedir. Freşa, kalsiyumlu, sodyumlu, magnezyumlu ve bikarbonatlı zengin mineral içeriğiyle bilinen doğal maden suyu olarak tanımlanmaktadır.

İçerisinde İnişdibi markasının da bulunduğu Freşa'nın sahibi Çakırmelikoğlu Maden Suyu İşletmeleri'dir. Şirket, Giresun ve Bursa'daki fabrikalarında önemli miktarda makineler ve ekipmanlar için yatırım yapmıştır. Bu yatırımlarla birlikte Freşa'nın üretim kapasitesi arttırılmış ve 20'ye kadar ülkeye ihracat yapılmaya başlanmıştır.

Freşa maden suyu, Giresun İnişdibi tesisinde ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi, ISO 10002 müşteri memnuniyeti yönetim sistemi, helal belgesi ve kosher belgelerine sahip bir üründür. Bu belgeler sayesinde ürünlerin sağlık standartlarına uygun olduğu ve gıda güvenliğinin sağlandığı garanti altına alınmıştır.

İnişdibi maden suyu, lezzetinin yanı sıra hoş tasarımı ve düşük sodyum oranıyla da tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Ayrıca, Freşa'nın İnişdibi limonlu maden suyu gibi çeşitleri de bulunmaktadır ve marketlerde satılmaktadır, örneğin A101 gibi marketlerde bu ürünleri bulabilirsiniz.