Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı oldukça heyecan verici görünüyor. Ülker Stadyumu'nda bu akşam gerçekleştirilecek olan maç öncesinde Galatasaray taraftarlarının coşkulu bir şekilde destek vermek için Kadıköy'e hareket etmeleri oldukça anlamlı. Sarı-kırmızılı taraftarların saat 15.30'da toplanmaya başlaması, maça olan büyük ilgiyi gözler önüne seriyor.
Taraftarların RAMS Park'ta bilet kontrolü ve üst aramasının ardından 32 otobüsle Ülker Stadyumu'na gitmeleri, takımlarına verdikleri destek ve sevgiyi bir kez daha ortaya koyuyor. Bu yüksek tempolu ve rekabet dolu maç öncesinde taraftarların coşkusunun mücadeleye olumlu bir atmosfer katabileceğini düşünüyorum.
Sporun bu tür maçlarla daha da renk kazandığını görmek gerçekten güzel. Taraftarların takımlarını desteklerken centilmence ve saygılı bir tavır sergilemeleri her zaman önemli. Maçın dostane ve adil bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Futbolun güzellikleri yaşanacak bir derbi için taraftarlara keyifli ve heyecan dolu bir maç diliyorum!