Son Konular

Galatasaray'ın eski üyesi Dikran Gülmezgil hayatını kaybetti.

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
white.jpg

Galatasaray camiası, Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve kulübün eski yöneticilerinden Dikran Gülmezgil'in vefatıyla sarsıldı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Kulübümüzün sevilen üyelerinden, değerli isimlerinden Dikran Gülmezgil'in aramızdan ayrıldığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübe yaptığı önemli katkılarla tanınan Gülmezgil'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Galatasaray camiası, bu ani kayıpla sarsıldı ve Gülmezgil'in anısını daima yaşatacak.

Dikran Gülmezgil'in vefat haberi, Galatasaray taraftarlarını derinden üzdü. Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi olarak kulübe önemli hizmetlerde bulunan Gülmezgil'in kaybı, camiayı yasa boğdu. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, "Galatasaray camiasının sevilen isimlerinden Dikran Gülmezgil'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisini her zaman saygıyla anacak, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi. Gülmezgil'in anısına Galatasaray camiası tarafından yapılacak olan etkinliklerle, onun unutulmaz bir iz bırakacağı belirtildi.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden ve Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Dikran Gülmezgil'in vefatı, kulüp içinde büyük bir üzüntü yarattı. Sarı-kırmızılı camianın sevilen isimlerinden olan Gülmezgil'in ani ölümü, taraftarları derinden sarstı. Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün değerli isimlerinden Dikran Gülmezgil'in aramızdan ayrıldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisini her zaman minnetle anacak, ailesine ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Galatasaray taraftarları, Gülmezgil'in anısını yaşatmak için bir araya gelerek onu unutmayacak.

Dikran Gülmezgil'in vefat haberi, Galatasaray camiasını yasa boğdu. Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve kulübün eski yöneticilerinden olan Gülmezgil'in ölümü, taraftarları üzüntüye boğdu. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Kulübümüzün sevilen isimlerinden Dikran Gülmezgil'in aramızdan ayrıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Galatasaray camiası olarak onun değerli hatırasını daima yaşatacağız, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi. Galatasaray taraftarları, Gülmezgil'in anısını gelecek nesillere taşımak için bir araya gelecek.

"15 Kaçakçılık Ağı Düzensiz Göçle Mücadelede Durduruldu"

Beşikdüzü'nde Sinema Keyfi: Açık Hava Filmleri Gösterimi

1. Konular

1. 1.281.092
  2. Mesajlar

1. 1.678.430
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri
Üst Alt