Son Konular

Galeta Unlu Çıtır Tavuk

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
600-700 gram kuş başı doğranmış tavuk göğsü
Sosu için;
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı köri
2-3 diş sarımsak
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı kekik
Tuz
Üzeri için;
Galeta unu

Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Uygun bir kapa sos harçlarını atıp, güzelce karıştırıyoruz.
Üzerine kuş başı doğranmış tavuk göğsünü döküyoruz ve düzgünce karışımla karıştırıyoruz.
Sosa buladığımız tavukları ben yaklaşık 2-3 saat buzdolabında dinlendirdim. Siz dilerseniz çabucak yapabilirsiniz.
Sosa bulanan tavukları çöp şişe diziyoruz ve galeta ununa batırıp, kızgın yağda çevire çevire pişiriyoruz.
Kızaran çıtır tavuklarımız servise hazırdır Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun
Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Pamuk Gibi Yumuşacık Poğaça

S

Pembe Renkli Güllaç

  1. Konular

    1. 1.282.404
  2. Mesajlar

    1. 1.682.567
  3. Kullanıcılar

    1. 32.061
  4. Son üye

Geri
Üst Alt