Modoratör
Tanınmış Üye
Reputation:
Gartner modeli nedir?
Gartner Hype Döngüsü, İngilizcesiyle Gartner Hype Cycle, yeni teknolojilerin ve uygulamaların, gerçek iş problemlerini çözme becerilerini, ömürlerini, gerçekliklerini ve yeni fırsatlardan yararlanma potansiyellerini gösteren grafiksel bir gösterimdir.Gartner raporu nasıl alınır?
Gartner belgesi istek üzerine Microsoft'tan alınabilir. Gartner, yaptığı araştırma yayımlarında bahsedilen hiçbir tedarikçi, ürün veya hizmeti desteklemez ve teknoloji kullanıcılarına sadece en yüksek derecelendirmeyi verdiği ya da başka bir sıfatla nitelendirdiği tedarikçileri kullanmaları tavsiyesinde bulunmaz.Gartner com nedir?
Gartner com nedir?gartnergroup bir piyasa araştırmaları enstitüsüdür, candır.
Gartner Peer Insights nedir?
Kaspersky'den yapılan açıklamaya göre, Gartner Peer Insights, profesyonellerin çeşitli pazarlarda kullandıkları kurumsal teknoloji çözümlerini değerlendirip geri bildirim sağlayabileceği, satıcıdan bağımsız bir inceleme platformu olarak öne çıkıyor.Operasyonel mi Sistemleri nelerdir?
Operasyonel MİY sistemleri, işletmenin müşteri ile temasta olan ve olmayan tüm çalışanlarını, bölümlerin faaliyetlerinin eş güdümlü olmasını sağlar. Yani işletmenin iş süreçlerinin otomasyonunu sağlar. İş birlikçi MİY sistemleri, müşteri ile bağlantıda olan tüm iletişim kanallarının karşılıklı etkileşimini sağlar.Operasyonel müşteri ilişkileri yönetim sistemi nedir?
Operasyonel müşteri ilişkileri yönetim sistemi nedir?Operasyonel CRM, satış, pazarlama ve hizmet süreçlerini harmanlayarak müşteri etkileşimlerini basitleştirmeye odaklanır. Müşteri kazanımını ve müşteriyi elde tutmayı iyileştiren araçlar içerir.
Müşteri ilişkileri yönetimi türleri nelerdir?
Müşteri İlişkileri Yönetim Türleri- Stratejik Yönetim. Stratejik Yönetim; kârlı müşteriyi elde edip elinde tutmayı amaçlayan müşteri merkezli ilişki yönetimidir.
- İşlevsel Yönetim.
- Analitik Yönetim.
- İşbirlikçi Yönetim.
MİY türleri nedir?
Müşteri İlişkileri Yönetimi Türleri. 4 farklı MİY yaklaşımı vardır. Stratejik, işlevsel, analitik ve işbirlikçi olarak sıralayabileceğimiz bu yaklaşımlar arasında stratejik yaklaşım en çok tercih edilen ve en kapsayıcı olandır.