haberci
Meraklı Üye

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu liderliğinde, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Meclis ile Meslek Komite Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Dünya gündemindeki son olaylar, sektörel zorluklar ve iş dünyasının taleplerinin ele alındığı toplantıda, GSO'nun faaliyetleri ve projeleri detaylı bir şekilde paylaşıldı.
Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, küresel sorunların ticareti olumsuz etkilediğini vurgulayarak, "Ülkemize güvenerek çalışmaya devam edeceğiz. Birlik içinde hareket ederek zorlukların üstesinden geleceğiz ve geleceğe güçlü adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ise bölgesel ve küresel konulara dikkat çekerek, "Zor zamanlardan geçiyoruz ancak en iyisini yaparak sorunların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.
Adnan Ünverdi ayrıca Gaziantep ekonomisine ilişkin verileri paylaşarak, "Mayıs ayında Gaziantep'ten 936 milyon 398 bin dolarlık ihracat gerçekleşti. İhracatta tekstil ürünleri, tarımsal sanayi ve kimya ürünleri ön plana çıktı" açıklamasında bulundu.
Toplantıda ayrıca, GSO yetkilileri TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi'ye Sanayide Kadın Eli Projesi'ndeki başarısı nedeniyle plaket takdim etti.
Ahi, projenin hedeflerine değinerek, "Kadın istihdamını artırmak amacıyla başlatılan projemizde elde ettiğimiz başarıların devamı için desteklerinden ötürü GSO'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Meclis toplantısı soru-cevap bölümüyle sona erdi. Gaziantep Sanayi Odası, iş dünyasını güçlendirmeye devam ediyor.