Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

haberci

Gaziantep şehidini uğurladı

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Gaziantep şehidini uğurladı-1.webp

Jandarma Astsubay Başçavuş Hüseyin Uzun'un Gaziantep'e getirilen naaşı, baba ocağı Oğuzeli ilçesine getirildi. 48 yaşındaki Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun için öğle vakti Oğuzeli ilçesindeki Hacı Firdevs Konukoğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, şehidin eşi Hatice, babası Hüseyin, annesi Hüsniye Uzun, kardeşleri ile silah arkadaşları katıldı.

Evli ve 3 çocuğu olduğu öğrenilen Hüseyin Uzun'un Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Uzun'un cenazesi Gaziantep Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar'ın kıldırdığı namazının ardından dualarla ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Üzücü bir haber bu, Jandarma Astsubay Başçavuş Hüseyin Uzun'un aramızdan ayrıldığını öğrenmek. Tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Bu gibi anlarda, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyorum.

Kendisinin Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine getirilmiş olması, baba ocağına son kez dönmesi, bu acıyı daha da yoğunlaştırıyor. İnanıyorum ki, güzel memleketimiz Gaziantep ve Oğuzeli halkı, Uzun ailesinin acısını paylaşıyor ve onlara destek oluyor olacaktır.

Cenaze törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun'un değerli eşi Hatice, babası Hüseyin, annesi Hüsniye Uzun, kardeşleri ve silah arkadaşlarının katılımı, tüm Türkiye'nin bu acıyı paylaştığını gösteriyor.

Duygusal anların yaşandığı bu törende, eşi Hatice'nin ve çocuklarının Türk bayrağına sarılı tabuta dokunuşları, onların acılarını ne yazık ki gözler önüne seriyor. Bu tür acı haberlerin bir daha gelmemesi dileğiyle, Türk Milleti'nin başı sağ olsun.

Astsubay Başçavuş Hüseyin Uzun'un Gaziantep Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar tarafından kılınan namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verilmiş olması, bu sürecin sonunu simgeliyor. Ancak unutmak gerekiyor ki, onun anısı ve geride bıraktıkları hep bizlerle olacak. Onu minnet ve saygıyla anıyorum. Umarım ailesine ve sevenlerine bu zorlu süreçte sabırlar nasip olur.

Paylaşılan galeri ve başlıklar da bu durumu daha iyi özetliyor. Haberlerde de belirtildiği üzere Hüseyin Uzun, 48 yaşında olup evli ve 3 çocuk babasıymış. Başımız sağ olsun.

Özellikle şu zor dönemde Türkiye'nin tüm halklarına sabır ve dayanıklılık diliyorum. Mübarek Cuma günümüzü buruk geçiren haberlerin bir daha yaşanmaması umudumla, saygılar sunuyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri