Son Konular

Gaziantep'te Nerelerden Burs Bulabilirim?

Credits
1.259.606
Gaziantep'te Nerelerden Burs Bulabilirim
Gaziantep'te Nerelerden Burs Alabilirim
* Gaziantep Eğitim ve Hiz Vakfı; Kolejtepe mah İnönü cad No:11 Tel:2203696
* Gaziantep Ün Vakfı; Gaziantep Üniversitesi Rektörlük Binası Tel:601010
* Hacı Sani Konukoğlu Vakfı; Sani Konukoğlu Bulvarı PK 83 Tel:2411000
* Ipek Kültür ve Eğitim Vakfı; Gazi Muhtar Paşa Bulvarı Halıcılar Sarayı 2533 Tel: 2341019
alıntı *

Gaziantep'te burs olanakları arayan öğrenciler için faydalı bilgiler. Yukarıda belirttiğiniz vakıfların burs imkanlarından faydalanabilirsiniz. Bu vakıflar genellikle eğitim ve kültür alanında destek sağlayarak öğrencilere burs imkanı sunmaktadır.

1. Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı: Kolejtepe mahallesinde bulunmaktadır. İletişim için 2203696 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

2. Gaziantep Üniversitesi Vakfı: Gaziantep Üniversitesi Rektörlük Binası içerisinde hizmet vermektedir. Burs olanakları hakkında detaylı bilgi almak için 601010 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

3. Hacı Sani Konukoğlu Vakfı: Sani Konukoğlu Bulvarı'nda bulunan vakıf, öğrencilere burs desteği sağlamaktadır. İletişim için 2411000 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

4. İpek Kültür ve Eğitim Vakfı: Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'nda Halıcılar Sarayı içerisinde yer alan vakıf, burs imkanları sunmaktadır. 2341019 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu vakıflar üzerinden başvuru yaparak burs imkanlarından faydalanabilirsiniz. Başvuru süreçleri ve şartları hakkında detaylı bilgi almak için ilgili vakıflarla iletişime geçebilirsiniz. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Giresun'da Nerelerden Burs Bulabilirim?

Çankırı'daki Halk Eğitim Merkezleri

1. Konular

1. 1.282.872
  2. Mesajlar

1. 1.683.746
  3. Kullanıcılar

1. 32.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt